Jianxin, Huang (1954)

Huang Jianxin
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 14. června 1954
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Huang Jianxin

Film Rok Role
屋顶足球 屋顶足球 2024 Producent
深海危机 深海危机 2023 Producent
志愿军:雄兵出击 志愿军:雄兵出击 2023 Producent, Scénář
个十百千万 个十百千万 2022 Herec
Watergate Bridge Watergate Bridge 2022 Spolu-režisér, Výkonný producent, Spisovatel
长津湖 长津湖 2021 Scénář, Scénář, Výkonný producent, Spolu-režisér, Výkonný producent, Spolu-režisér
第十一回 第十一回 2021 Herec
1921 1921 2021 Režisér, Výkonný producent
我和我的父辈 我和我的父辈 2021 Výkonný producent
合法伴侣 合法伴侣 2019 Výkonný producent
決勝時刻 決勝時刻 2019 Výkonný producent, Režisér
我和我的祖国 我和我的祖国 2019 Producent
我是马布里 我是马布里 2017 Producent
建军大业 建军大业 2017 Spisovatel
Operace Mekong Operace Mekong 2016 Producent
我不是潘金莲 我不是潘金莲 2016 Herec
冰封俠:重生之門 冰封俠:重生之門 2014 Producent
Dearest Dearest 2014 Herec
Dobytí Tygří hory Dobytí Tygří hory 2014 Spisovatel, Producent, Výkonný producent
建党伟业 建党伟业 2011 Producent, Režisér, Scénář
Ochránci a zabijáci Ochránci a zabijáci 2009 Producent, Producent
The Founding of a Republic The Founding of a Republic 2009 Režisér
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 2008 Výkonný producent
Válečníci Válečníci 2007 Producent, Scénář
求求你,表扬我 求求你,表扬我 2005 Režisér
新紮師妹2美麗任務 新紮師妹2美麗任務 2003 Producent
谁说我不在乎 谁说我不在乎 2001 Režisér
睡不着 睡不着 2000 Režisér
说出你的秘密 说出你的秘密 1999 Režisér
埋伏 埋伏 1997 Režisér
红灯停,绿灯行 红灯停,绿灯行 1996 Režisér
邮差 邮差 1995 Herec
五魁 五魁 1994 Režisér
背靠背,脸对脸 背靠背,脸对脸 1994 Režisér, Spisovatel
Stand Straight, Don't Bend Over Stand Straight, Don't Bend Over 1993 Režisér
New Chinese Cinema New Chinese Cinema 1989 Herec
轮回 轮回 1988 Režisér
错位 错位 1986 Režisér, Spisovatel
黑炮事件 黑炮事件 1985 Režisér