Advani, Nikkhil (1971)

Nikkhil Advani
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 28. dubna 1971
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Nikkhil Advani

Film Rok Role
ड्राई डे ड्राई डे 2023 Producent
मिसिज़ चैटर्जी वर्सेज़ नॉर्वे मिसिज़ चैटर्जी वर्सेज़ नॉर्वे 2023 Producent
Poslední přání Poslední přání 2021 Producent
Bell Bottom Bell Bottom 2021 Producent
सत्यमेव जयते 2 सत्यमेव जयते 2 2021 Producent
Unpaused Unpaused 2020 Producent, Režisér
इंदु की जवानी इंदु की जवानी 2020 Producent
Marjaavaan Marjaavaan 2019 Producent
Batla House Batla House 2019 Režisér
बाज़ार बाज़ार 2018 Producent, Scénář
Satyameva Jayate Satyameva Jayate 2018 Producent
Lucknow Central Lucknow Central 2017 Producent
Airlift Airlift 2016 Producent
कट्टी बट्टी कट्टी बट्टी 2015 Příběh, Producent, Režisér
Hero Hero 2015 Příběh, Režisér, Scénář
डी डे डी डे 2013 Příběh, Režisér, Scénář
Delhi Safari Delhi Safari 2012 Režisér, Scénář
Patiala House Patiala House 2011 Příběh, Režisér, Scénář
जाने कहाँ से आयी है जाने कहाँ से आयी है 2010 Producent
चांदनी चौक टू चाइना चांदनी चौक टू चाइना 2009 Režisér, Režisér
Pocta lásce Pocta lásce 2007 Příběh, Režisér, Scénář
कल हो ना हो कल हो ना हो 2003 Režisér
कभी ख़ुशी कभी ग़म कभी ख़ुशी कभी ग़म 2001 Asistent režiséra
मोहब्बतें मोहब्बतें 2000 První asistent režiséra
कुछ कुछ होता है कुछ कुछ होता है 1998 Asistent režiséra, Herec
Vedaa Vedaa 1970 Režisér, Producent