Chopra, Aditya (1971)

Aditya Chopra
  • Role: Producent
  • Datum narození: 22. května 1971
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Aditya Chopra

Film Rok Role
टाइगर vs. पठान टाइगर vs. पठान 2025 Producent
द ग्रेट इंडियन फैमिली द ग्रेट इंडियन फैमिली 2023 Producent
पठान पठान 2023 Producent
टाइगर 3 टाइगर 3 2023 Příběh, Producent
सम्राट पृथ्वीराज सम्राट पृथ्वीराज 2022 Producent
शमशेरा शमशेरा 2022 Příběh, Producent
जयेशभाई जोरदार जयेशभाई जोरदार 2022 Producent
बंटी और बबली २ बंटी और बबली २ 2021 Příběh, Producent
Sandeep Aur Pinky Faraar Sandeep Aur Pinky Faraar 2021 Producent
मर्दानी 2 मर्दानी 2 2019 Producent
War War 2019 Příběh, Producent
Thugs of Hindostan Thugs of Hindostan 2018 Producent
सुई धागा सुई धागा 2018 Producent
मेरी प्यारी बिंदु मेरी प्यारी बिंदु 2017 Producent
टाइगर ज़िंदा है टाइगर ज़िंदा है 2017 Příběh, Producent
बैंक चोर बैंक चोर 2017 Producent
Qaidi Band Qaidi Band 2017 Producent
Fan Fan 2016 Producent
Sultan Sultan 2016 Producent, Scénář
बेफिक्रे बेफिक्रे 2016 Příběh, Producent, Režisér, Scénář
Dej do toho všechno (festivalový název) Dej do toho všechno (festivalový název) 2015 Producent
Detective Byomkesh Bakshy! Detective Byomkesh Bakshy! 2015 Producent
बेवकूफ़ियां बेवकूफ़ियां 2014 Producent
गुंडे गुंडे 2014 Producent
ஆஹா கல்யாணம் ஆஹா கல்யாணம் 2014 Producent
Mardaani Mardaani 2014 Producent
Daawat-e-Ishq Daawat-e-Ishq 2014 Producent
किल दिल किल दिल 2014 Producent
शुद्ध देसी रोमांस शुद्ध देसी रोमांस 2013 Producent
Úder 3 Úder 3 2013 Producent
Dokud budu žít Dokud budu žít 2012 Producent, Scénář, Příběh
Krycí jméno Tygr Krycí jméno Tygr 2012 Producent, Příběh
इशकज़ादे इशकज़ादे 2012 Příběh
Ladies vs Ricky Bahl Ladies vs Ricky Bahl 2011 Příběh, Producent
मेरे ब्रदर की दुल्हन मेरे ब्रदर की दुल्हन 2011 Producent
लव का द एंड लव का द एंड 2011 Producent
बदमाश कंपनी बदमाश कंपनी 2010 Producent
Band Baaja Baaraat Band Baaja Baaraat 2010 Producent
लफंगे परिंदे लफंगे परिंदे 2010 Producent, Producent
प्यार इंपॉसिबल! प्यार इंपॉसिबल! 2010 Producent
रॉकेट सिंह रॉकेट सिंह 2009 Producent
Ať srdce řekne hurá Ať srdce řekne hurá 2009 Producent
New York New York 2009 Producent, Producent
रब ने बना दी जोड़ी रब ने बना दी जोड़ी 2008 Režisér, Příběh, Producent, Scénář
Tashan Tashan 2008 Producent
Thoda Pyaar Thoda Magic Thoda Pyaar Thoda Magic 2008 Producent
बचना ऐ हसीनो बचना ऐ हसीनो 2008 Producent, Příběh
Aaja Nachle Aaja Nachle 2007 Producent, Příběh
Jhoom Barabar Jhoom Jhoom Barabar Jhoom 2007 Producent
Indie, do toho! Indie, do toho! 2007 Producent
Ta Ra Rum Pum Ta Ra Rum Pum 2007 Producent
फ़ना फ़ना 2006 Producent
Kabul Express Kabul Express 2006 Producent
Úder 2 Úder 2 2006 Příběh, Producent
बंटी और बब्ली बंटी और बब्ली 2005 Producent
Salaam Namaste Salaam Namaste 2005 Producent
Neal 'n' Nikki Neal 'n' Nikki 2005 Producent
वीर-ज़ारा वीर-ज़ारा 2004 Producent, Příběh, Scénář, Dialog
Úder Úder 2004 Producent, Producent
हम तुम हम तुम 2004 Producent
मुझसे दोस्ती करोगे! मुझसे दोस्ती करोगे! 2002 Asociální producent, Příběh
साथिया साथिया 2002 Producent, Producent
मोहब्बतें मोहब्बतें 2000 Scénář, Režisér, Asociální producent
दिल तो पागल है दिल तो पागल है 1997 Scénář, Dialog, Spoluproducent, Příběh
Statečné srdce získá nevěstu Statečné srdce získá nevěstu 1995 Scénář, Režisér, Dialog, Příběh, Scénář, Režisér, Dialog, Příběh
Parampara Parampara 1993 Spisovatel
Dhoom 4 Dhoom 4 1970 Spisovatel
Prabhas-Siddharth Anand film Prabhas-Siddharth Anand film 1970 Producent
Ahaan Panday debut film Ahaan Panday debut film 1970 Producent
War 2 War 2 1970 Producent
YRF spy universe film YRF spy universe film 1970 Producent
Untitled Mohit Suri/Ahaan Pandey Project Untitled Mohit Suri/Ahaan Pandey Project Producent
Pathaan 2 Pathaan 2 Producent