Ghai, Subhash (1945)

Subhash Ghai
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 24. ledna 1945
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Subhash Ghai

Film Rok Role
खिलाड़ी 1080 खिलाड़ी 1080 2025 Producent
36 Farmhouse 36 Farmhouse 2022 Textař, Hudba, Producent, Spisovatel
Kaagaz Ki Kashti Kaagaz Ki Kashti 2016 Herec
Hero Hero 2015 Režisér obsazení rolí, Původní příběh
Jai Ho Jai Ho 2014 Herec
Kaanchi Kaanchi 2014 Spisovatel, Režisér
Love Express Love Express 2011 Producent
নৌকাডুবি নৌকাডুবি 2011 Producent
Black & White Black & White 2008 Režisér, Spisovatel
युव्वराज युव्वराज 2008 Příběh, Producent, Dialog, Scénář, Režisér, Střihač, Producent, Dialog, Příběh, Scénář, Režisér, Střihač
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
३६ चाइना टाउन ३६ चाइना टाउन 2006 Producent, Producent
Kisna Kisna 2005 Režisér, Příběh, Střihač, Producent, Dialog
Iqbal Iqbal 2005 Producent
ऐतराज़ ऐतराज़ 2004 Producent
जोगर्स पार्क जोगर्स पार्क 2003 Příběh, Producent
यादें यादें 2001 Dialog, Producent, Střihač, Režisér, Scénář
ताल ताल 1999 Příběh, Dialog, Producent, Režisér, Scénář
परदेस परदेस 1997 Producent, Scénář, Režisér, Příběh
त्रिमूर्ति त्रिमूर्ति 1995 Producent
Khal Nayak Khal Nayak 1993 Režisér, Producent, Spisovatel
सौदागर सौदागर 1991 Režisér, Producent, Spisovatel
Aag Se Khelenge Aag Se Khelenge 1989 Režisér
Ram Lakhan Ram Lakhan 1989 Spisovatel, Režisér, Producent
Uttar Dakshin Uttar Dakshin 1987 Spisovatel
Karma Karma 1986 Režisér, Producent
Vikram Vikram 1986 Příběh
मेरी जंग मेरी जंग 1985 Režisér, Režisér
நான் மகான் அல்ல நான் மகான் அல்ல 1984 Příběh
Hero Hero 1983 Spisovatel, Producent, Režisér
Vidhaata Vidhaata 1982 Režisér
क्रोधी क्रोधी 1981 Spisovatel, Režisér
ಕಾಳಿಂಗ ಕಾಳಿಂಗ 1980 Původní příběh
कर्ज़ कर्ज़ 1980 Režisér
गौतम गोविंदा गौतम गोविंदा 1979 Spisovatel, Režisér
विश्वनाथ विश्वनाथ 1978 Spisovatel, Režisér
Kalicharan Kalicharan 1976 Režisér
Naatak Naatak 1975 Herec
Do Bachche Dus Haath Do Bachche Dus Haath 1972 Herec
आराधना आराधना 1969 Herec
Taqdeer Taqdeer 1967 Herec
Fear Fear 1965 Herec