Amin, Shimit

Shimit Amin
  • Role: Režisér
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Shimit Amin

Film Rok Role
Inverse Inverse 2024 Producent
Awake Awake 2019 Střihač
Váhavý fundamentalista Váhavý fundamentalista 2013 Střihač
रॉकेट सिंह रॉकेट सिंह 2009 Režisér
Indie, do toho! Indie, do toho! 2007 Režisér
अब तक छप्पन अब तक छप्पन 2004 Režisér, Střihač
भूत भूत 2003 Střihač
Putting The Boom & Bang in 'Bad Boys' Putting The Boom & Bang in 'Bad Boys' 2000 Střihač
Sexuální praktiky pozemšťanů Sexuální praktiky pozemšťanů 1999 Dozorčí postprodukce, Asistent střihače
SLC Punk SLC Punk 1998 Asistent střihače
River Made to Drown In River Made to Drown In 1997 První asistent střihače
Cyber Bandits Cyber Bandits 1995 Editor dialogů, Editor dialogů
Tollbooth Tollbooth 1994 Editor dialogů
Dark Angel: The Ascent Dark Angel: The Ascent 1994 Editor dialogů
Indecent Behavior II Indecent Behavior II 1994 Editor dialogů