Tijori, Deepak (1961)

Deepak Tijori
  • Role: Herec
  • Datum narození: 28. srpna 1961
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Deepak Tijori

Film Rok Role
Ittar Ittar 2023 Herec
Shaadi, Dahej and Gangster Shaadi, Dahej and Gangster 2021 Herec
साहेब बीवी और गैंगस्टर 3 साहेब बीवी और गैंगस्टर 3 2018 Herec
Do Lafzon Ki Kahani Do Lafzon Ki Kahani 2016 Spoluproducent, Režisér
Raja Natwarlal Raja Natwarlal 2014 Herec
Department Department 2012 Herec
Fox Fox 2009 Režisér
Tom, Dick And Harry Tom, Dick And Harry 2006 Režisér
Khamoshh... Khauff Ki Raat Khamoshh... Khauff Ki Raat 2005 Režisér
Fareb Fareb 2005 Režisér
Oops! Oops! 2003 Režisér, Producent, Spisovatel
Pyaar Diwana Hota Hai Pyaar Diwana Hota Hai 2002 Herec
Hathyar: Face to Face with Reality Hathyar: Face to Face with Reality 2002 Herec
Ghaav Ghaav 2002 Herec
दुल्हन हम ले जाएँगे दुल्हन हम ले जाएँगे 2000 Herec
Vaastav Vaastav 1999 Herec
ग़ुलाम ग़ुलाम 1998 Herec
Mrityudaata Mrityudaata 1997 Herec
Bal Bramhachari Bal Bramhachari 1996 Herec
Sarhad Sarhad 1995 Herec, Herec
नाजायज़ नाजायज़ 1995 Herec
अंजाम अंजाम 1994 Herec
Saajan Ka Ghar Saajan Ka Ghar 1994 Herec
The Gentleman The Gentleman 1994 Herec
कभी हाँ कभी ना कभी हाँ कभी ना 1994 Herec
आईना आईना 1993 Herec, Herec
पहला नशा पहला नशा 1993 Herec
Santaan Santaan 1993 Herec
दिल तेरा आशिक़ दिल तेरा आशिक़ 1993 Herec
जो जीता वही सिकन्दर जो जीता वही सिकन्दर 1992 Herec
Khiladi Khiladi 1992 Herec
Afsana Pyar Ka Afsana Pyar Ka 1991 Herec
Kaun Kare Kurbanie Kaun Kare Kurbanie 1991 Herec
सड़क सड़क 1991 Herec
दिल है कि मानता नहीं दिल है कि मानता नहीं 1991 Herec
आशिकी आशिकी 1990 Herec
Tina and Lolo Tina and Lolo 1970 Herec