Nath, Alok (1956)

Alok Nath
  • Role: Herec
  • Datum narození: 10. července 1956
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Alok Nath

Film Rok Role
Shaadi, Dahej and Gangster Shaadi, Dahej and Gangster 2021 Herec
De De Pyaar De De De Pyaar De 2019 Herec
सोनू के टीटू की स्वीटी सोनू के टीटू की स्वीटी 2018 Herec
सरगोशियाँ सरगोशियाँ 2017 Herec
Dil Toh Deewana Hai Dil Toh Deewana Hai 2016 Herec
Punha Gondhal Punha Mujra Punha Gondhal Punha Mujra 2014 Herec
किल दिल किल दिल 2014 Herec
Rivaaz Rivaaz 2011 Herec
Thanks Maa Thanks Maa 2010 Herec
Life Express Life Express 2010 Herec
Raftaar - An Obsession Raftaar - An Obsession 2009 Herec
Sanam Teri Kasam Sanam Teri Kasam 2009 Herec
Mukhbiir Mukhbiir 2008 Herec
পিতা পিতা 2006 Herec
Chand Ke Paar Chalo Chand Ke Paar Chalo 2006 Herec
Mere Jeevan Saathi Mere Jeevan Saathi 2006 Herec
विवाह विवाह 2006 Herec
Vaada Vaada 2005 Herec
Tango Charlie Tango Charlie 2005 Herec
Ishq Hai Tumse Ishq Hai Tumse 2004 Herec
Police Force: An Inside Story Police Force: An Inside Story 2004 Herec
Pinjar Pinjar 2003 Herec
तुमको ना भूल पाएँगे तुमको ना भूल पाएँगे 2002 Herec, Herec
दिल है तुम्हारा दिल है तुम्हारा 2002 Herec
Rishtey Rishtey 2002 Herec
आप मुझे अच्छे लगने लगे आप मुझे अच्छे लगने लगे 2002 Herec, Herec
हम तुम्हारे हैं सनम हम तुम्हारे हैं सनम 2002 Herec
ना तुम जानो ना हम ना तुम जानो ना हम 2002 Herec
Ansh Ansh 2002 Herec
कभी ख़ुशी कभी ग़म कभी ख़ुशी कभी ग़म 2001 Herec
मुझे कुछ कहना है मुझे कुछ कहना है 2001 Herec
एक रिश्ता: प्यार का बंधन एक रिश्ता: प्यार का बंधन 2001 Herec
Shirdi Sai Baba Shirdi Sai Baba 2001 Herec
Kaali Topi Lal Rumaal Kaali Topi Lal Rumaal 2000 Herec
Khiladi 420 Khiladi 420 2000 Herec
बादल बादल 2000 Herec
Sharma v/s State Sharma v/s State 1999 Herec
ताल ताल 1999 Herec
प्यार कोई खेल नहीं प्यार कोई खेल नहीं 1999 Herec
आ अब लौट चलें आ अब लौट चलें 1999 Herec
हम साथ - साथ हैं हम साथ - साथ हैं 1999 Herec
Vinashak Vinashak 1998 Herec
Tirchhi Topiwale Tirchhi Topiwale 1998 Herec
Kabhi Na Kabhi Kabhi Na Kabhi 1998 Herec
Bada Din Bada Din 1998 Herec
Mafia Raaj Mafia Raaj 1998 Herec
कौन सच्चा कौन झूठा कौन सच्चा कौन झूठा 1997 Herec
लहू के दो रंग लहू के दो रंग 1997 Herec
Insaaf: The Final Justice Insaaf: The Final Justice 1997 Herec
Ghoonghat Ghoonghat 1997 Herec
परदेस परदेस 1997 Herec
Agni Sakshi Agni Sakshi 1996 Herec
Ek Tha Raja Ek Tha Raja 1996 Herec
Maahir Maahir 1996 Herec
Papa Kahte Hain Papa Kahte Hain 1996 Herec
जीत जीत 1996 Herec
Gaddaar Gaddaar 1995 Herec
Haathkadi Haathkadi 1995 Herec
Ram Shastra Ram Shastra 1995 Herec, Herec
Hulchul Hulchul 1995 Herec
Kartavya Kartavya 1995 Herec
Zamane Se Kya Darna Zamane Se Kya Darna 1994 Herec, Herec
Kanoon Kanoon 1994 Herec
Maha Shaktishaali Maha Shaktishaali 1994 Herec
हम आपके हैं कौन...! हम आपके हैं कौन...! 1994 Herec
Zaalim Zaalim 1994 Herec
संगदिल सनम संगदिल सनम 1994 Herec
Saajan Ka Ghar Saajan Ka Ghar 1994 Herec
Chauraha Chauraha 1994 Herec
Laadla Laadla 1994 Herec
Zakhmo Ka Hisaab Zakhmo Ka Hisaab 1993 Herec
दिव्य शक्ति दिव्य शक्ति 1993 Herec
Izzat Ki Roti Izzat Ki Roti 1993 Herec
Sainik Sainik 1993 Herec
Dil Hai Betaab Dil Hai Betaab 1993 Herec
Chor Aur Chand Chor Aur Chand 1993 Herec
Antim Nyay Antim Nyay 1993 Herec
तिरंगा तिरंगा 1993 Herec
Shabnam Shabnam 1993 Herec
महबूब मेरे महबूब महबूब मेरे महबूब 1992 Herec
Sapne Saajan Ke Sapne Saajan Ke 1992 Herec
दीवाना दीवाना 1992 Herec
विश्वात्मा विश्वात्मा 1992 Herec
Bol Radha Bol Bol Radha Bol 1992 Herec
Shola Aur Shabnam Shola Aur Shabnam 1992 Herec
Baharon Ke Manzil Baharon Ke Manzil 1991 Herec
Naagmani Naagmani 1991 Herec
Phool Bane Angaray Phool Bane Angaray 1991 Herec
Pyar Bhara Dil Pyar Bhara Dil 1991 Herec
Dushman Dushman 1990 Herec
Jamai Raja Jamai Raja 1990 Herec
Haatim Tai Haatim Tai 1990 Herec
Pati Parmeshwar Pati Parmeshwar 1990 Herec
लेकिन... लेकिन... 1990 Herec
C.I.D. C.I.D. 1990 Herec
अग्निपथ अग्निपथ 1990 Herec
Kasam Suhag Ki Kasam Suhag Ki 1989 Herec
मैंने प्यार किया मैंने प्यार किया 1989 Herec
मैं जिन्दा हूँ मैं जिन्दा हूँ 1988 Herec
Dayavan Dayavan 1988 Herec
Agnee Agnee 1988 Herec
क़यामत से क़यामत तक‎ क़यामत से क़यामत तक‎ 1988 Herec
Kabzaa Kabzaa 1988 Herec
Hamara Khandaan Hamara Khandaan 1988 Herec
Trishagni Trishagni 1988 Herec
मोहरे मोहरे 1987 Herec
Kamagni Kamagni 1987 Herec
Yeh Woh Manzil To Nahin Yeh Woh Manzil To Nahin 1987 Herec
Marte Dam Tak Marte Dam Tak 1987 Herec
Ab Ayega Mazaa Ab Ayega Mazaa 1984 Producent
Saaransh Saaransh 1984 Herec, Herec
Aaj Ki Awaz Aaj Ki Awaz 1984 Herec
Aadharshila Aadharshila 1982 Herec
Gandhi Gandhi 1982 Herec