Kher, Anupam (1955)

Anupam Kher
  • Role: Herec
  • Datum narození: 7. března 1955
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Anupam Kher

Film Rok Role
कागज़ 2 कागज़ 2 2024 Herec
Untitled Vishnuvardhan film Untitled Vishnuvardhan film 2024 Herec
मेट्रो... इन दिनों मेट्रो... इन दिनों 2024 Herec
టైగర్ నాగేశ్వరరావు టైగర్ నాగేశ్వరరావు 2023 Herec
IB 71 IB 71 2023 Herec
Voice of സത്യനാഥൻ Voice of സത്യനാഥൻ 2023 Herec
The Vaccine War The Vaccine War 2023 Herec
ಘೋಸ್ಟ್ ಘೋಸ್ಟ್ 2023 Herec
Emergency Emergency 2023 Herec
Shiv Shastri Balboa Shiv Shastri Balboa 2023 Herec
கனெக்ட் கனெக்ட் 2022 Herec
కార్తికేయ 2 కార్తికేయ 2 2022 Herec
द कश्मीर फ़ाइल्स द कश्मीर फ़ाइल्स 2022 Herec
ऊंचाई ऊंचाई 2022 Herec
Bhuj: The Day India Shook Bhuj: The Day India Shook 2021 Herec
Happy Birthday Happy Birthday 2021 Herec
The Relationship Manager The Relationship Manager 2020 Herec
The Accidental Prime Minister The Accidental Prime Minister 2019 Herec
One Day: Justice Delivered One Day: Justice Delivered 2019 Herec
Hotel Mumbai Hotel Mumbai 2019 Herec
Shongram Shongram 2019 Herec
Baa Baaa Black Sheep Baa Baaa Black Sheep 2018 Herec, Herec
अय्यारी अय्यारी 2018 Herec
Love Sonia Love Sonia 2018 Herec
The Boy with the Topknot The Boy with the Topknot 2017 Herec
Ranchi Diaries Ranchi Diaries 2017 Producent, Herec
Snapshot Wedding Snapshot Wedding 2017 Herec
इंदु सरकार इंदु सरकार 2017 Herec
Pěkně blbě Pěkně blbě 2017 Herec
Kheer Kheer 2017 Herec
जुड़वा 2 जुड़वा 2 2017 Herec
नाम शबाना नाम शबाना 2017 Herec
Toilet: A Love Story Toilet: A Love Story 2017 Herec
Muž na pravém místě Muž na pravém místě 2016 Herec
Saat Uchakkey Saat Uchakkey 2016 Herec
Buddha in a Traffic Jam Buddha in a Traffic Jam 2016 Herec
M.S. Dhoni: The Untold Story M.S. Dhoni: The Untold Story 2016 Herec
रॉय रॉय 2015 Herec
Baby Baby 2015 Herec
Sharafat Gayi Tel Lene Sharafat Gayi Tel Lene 2015 Herec
Dirty Politics Dirty Politics 2015 Herec
Královská záměna Královská záměna 2015 Herec, Herec
Singham Returns Singham Returns 2014 Herec
मैं तेरा हीरो मैं तेरा हीरो 2014 Herec
Super Nani Super Nani 2014 Herec
Gang Of Ghosts Gang Of Ghosts 2014 Herec
टोटल सियापा टोटल सियापा 2014 Herec
ओ तेरी ओ तेरी 2014 Herec
Happy New Year Happy New Year 2014 Herec
इक्कीस तोपों की सलामी इक्कीस तोपों की सलामी 2014 Herec
Sonali Cable Sonali Cable 2014 Herec
The Shaukeens The Shaukeens 2014 Herec
Balwinder Singh Famous Ho Gaya Balwinder Singh Famous Ho Gaya 2014 Herec
Daawat-e-Ishq Daawat-e-Ishq 2014 Herec
Awake: The Life of Yogananda Awake: The Life of Yogananda 2014 Herec
Mai Mai 2013 Herec
Hum Hai Raahi CAR Ke Hum Hai Raahi CAR Ke 2013 Herec
കളിമണ്ണ് കളിമണ്ണ് 2013 Herec
गोरी तेरे प्यार में गोरी तेरे प्यार में 2013 Herec
Yamla Pagla Deewana 2 Yamla Pagla Deewana 2 2013 Herec, Herec
Chashme Baddoor Chashme Baddoor 2013 Herec, Herec
Výběrová jednotka Výběrová jednotka 2013 Herec
Mahabharat Mahabharat 2013 Herec
क्या सुपर कूल हैं हम क्या सुपर कूल हैं हम 2012 Herec
Chhodo Kal Ki Baatein Chhodo Kal Ki Baatein 2012 Herec
कृष्ण और कंस कृष्ण और कंस 2012 Herec
Midnight's Children Midnight's Children 2012 Herec
Terapie láskou Terapie láskou 2012 Herec
Mr Bhatti on Chutti Mr Bhatti on Chutti 2012 Herec
चार दिन की चांदनी चार दिन की चांदनी 2012 Herec
Mudhalvar Mahatma Mudhalvar Mahatma 2012 Herec
Dokud budu žít Dokud budu žít 2012 Herec
The Desire: A Journey of a Woman The Desire: A Journey of a Woman 2011 Herec
मौसम मौसम 2011 Herec
Sahi Dhandhe Galat Bande Sahi Dhandhe Galat Bande 2011 Herec
देसी बॉयज़ देसी बॉयज़ 2011 Herec
Breakaway Breakaway 2011 Herec
Chatur Singh Two Star Chatur Singh Two Star 2011 Herec
Naughty @ 40 Naughty @ 40 2011 Herec, Herec
Game Game 2011 Herec
പ്രണയം പ്രണയം 2011 Herec
Yeh Faasley Yeh Faasley 2011 Herec
Yamla Pagla Deewana Yamla Pagla Deewana 2011 Herec, Herec
Zokkomon Zokkomon 2011 Herec
Nakshatra Nakshatra 2010 Herec
Striker Striker 2010 Herec
Admissions Open Admissions Open 2010 Herec, Herec, Herec
प्यार इंपॉसिबल! प्यार इंपॉसिबल! 2010 Herec
बदमाश कंपनी बदमाश कंपनी 2010 Herec
Poznáš muže svých snů Poznáš muže svých snů 2010 Herec
Apartment Apartment 2010 Herec
Lamhaa Lamhaa 2010 Herec
दबंग्ग दबंग्ग 2010 Herec
Ať srdce řekne hurá Ať srdce řekne hurá 2009 Herec
संकट सिटी संकट सिटी 2009 Herec, Herec
Perfect Mismatch Perfect Mismatch 2009 Herec
Teree Sang: A Kidult Love Story Teree Sang: A Kidult Love Story 2009 Herec, Spoluproducent
ये मेरा इंडिया ये मेरा इंडिया 2009 Herec
Morning Walk Morning Walk 2009 Herec
Wake Up Sid Wake Up Sid 2009 Herec
Victory Victory 2009 Herec
Tera Mera Ki Rishta Tera Mera Ki Rishta 2009 Herec, Herec
Láska na druhém konci Láska na druhém konci 2008 Herec, Herec
गॉड तुस्सी ग्रेट हो गॉड तुस्सी ग्रेट हो 2008 Herec
Dhoom Dadakka Dhoom Dadakka 2008 Herec
सी कम्पनी सी कम्पनी 2008 Herec, Herec
A Wednesday! A Wednesday! 2008 Herec
Rama Rama Kya Hai Dramaaa Rama Rama Kya Hai Dramaaa 2008 Herec
Meerabai Not Out Meerabai Not Out 2008 Herec
Tahaan Tahaan 2008 Herec, Herec
Apna Asmaan Apna Asmaan 2007 Herec
குற்றப்பத்திரிக்கை குற்றப்பத்திரிக்கை 2007 Herec
हे बेबी हे बेबी 2007 Herec
Jaane Bhi Do Yaaro Jaane Bhi Do Yaaro 2007 Herec
Cinema Asia: India Cinema Asia: India 2007 Herec
Buddha Mar Gaya Buddha Mar Gaya 2007 Herec
लागा चुनरी में दाग लागा चुनरी में दाग 2007 Herec
Gauri The Unborn Gauri The Unborn 2007 Herec
色‧戒 色‧戒 2007 Herec
शाकालाका बूम बूम शाकालाका बूम बूम 2007 Herec
खोसला का घोसला खोसला का घोसला 2006 Herec
Hope and a Little Sugar Hope and a Little Sugar 2006 Herec
चुप चुप के चुप चुप के 2006 Herec, Herec
जान ए मन जान ए मन 2006 Herec
शादी से पहले शादी से पहले 2006 Herec
रंग दे बसंती रंग दे बसंती 2006 Herec
विवाह विवाह 2006 Herec
Prateeksha Prateeksha 2006 Herec
Aap Ki Khatir Aap Ki Khatir 2006 Herec
Kaun Hai Jo Sapno Mein Aaya Kaun Hai Jo Sapno Mein Aaya 2005 Herec
Zamilovaný duch Zamilovaný duch 2005 Herec
Královna koření Královna koření 2005 Herec
मैं ऐसा ही हूँ मैं ऐसा ही हूँ 2005 Herec
Yaraan Naal Baharaan Yaraan Naal Baharaan 2005 Herec
मैंने गाँधी को नहीं मारा मैंने गाँधी को नहीं मारा 2005 Herec
सर्कार सर्कार 2005 Herec
Tumsa Nahin Dekha: A Love Story Tumsa Nahin Dekha: A Love Story 2004 Herec
Shukriya: Till Death Do Us Apart Shukriya: Till Death Do Us Apart 2004 Herec
आब्रा का डाब्रा आब्रा का डाब्रा 2004 Herec
शर्त शर्त 2004 Herec
Moje velká indická svatba Moje velká indická svatba 2004 Herec
मेरी बीवी का जवाब नहीं मेरी बीवी का जवाब नहीं 2004 Herec
वीर-ज़ारा वीर-ज़ारा 2004 Herec
Jaal: The Trap Jaal: The Trap 2003 Herec
Ek Alag Mausam Ek Alag Mausam 2003 Herec
Banana Brothers Banana Brothers 2003 Herec
Om Jai Jagadish Om Jai Jagadish 2002 Režisér
Blafuj jako Beckham Blafuj jako Beckham 2002 Herec
ये है जलवा ये है जलवा 2002 Herec
रहना है तेरे दिल में रहना है तेरे दिल में 2001 Herec
Jodi No. 1 Jodi No. 1 2001 Herec
லிட்டில் ஜான் லிட்டில் ஜான் 2001 Herec
പ്രജ പ്രജ 2001 Herec
Kya Kehna Kya Kehna 2000 Herec
Dil Hi Dil Mein Dil Hi Dil Mein 2000 Herec
Ghaath Ghaath 2000 Herec
Shikaar Shikaar 2000 Herec
कहो ना प्यार है कहो ना प्यार है 2000 Herec, Herec
Hamara Dil Aapke Paas Hai Hamara Dil Aapke Paas Hai 2000 Herec
Aaghaaz Aaghaaz 2000 Herec
ढाई अक्षर प्रेम के ढाई अक्षर प्रेम के 2000 Herec
Refugee Refugee 2000 Herec
दुल्हन हम ले जाएँगे दुल्हन हम ले जाएँगे 2000 Herec
मोहब्बतें मोहब्बतें 2000 Herec
বাড়িওয়ালি বাড়িওয়ালি 2000 Producent
Dhadkan Dhadkan 2000 Herec
हम आपके दिल में रहते हैं हम आपके दिल में रहते हैं 1999 Herec
Haseena Maan Jaayegi Haseena Maan Jaayegi 1999 Herec
Sooryavansham Sooryavansham 1999 Herec
காதலர் தினம் காதலர் தினம் 1999 Herec
Bade Miyan Chote Miyan Bade Miyan Chote Miyan 1998 Herec
डोली सजा के रखना डोली सजा के रखना 1998 Herec
कुछ कुछ होता है कुछ कुछ होता है 1998 Herec
China Gate China Gate 1998 Herec
Jhooth Bole Kauwa Kaate Jhooth Bole Kauwa Kaate 1998 Herec
Salaakhen Salaakhen 1998 Herec
Swami Vivekananda Swami Vivekananda 1998 Herec
जब प्यार किसीसे होता है जब प्यार किसीसे होता है 1998 Herec
हज़ार चौरासी की माँ हज़ार चौरासी की माँ 1998 Herec
Saat Rang Ke Sapne Saat Rang Ke Sapne 1998 Herec
Zor Zor 1998 Herec
Tirchhi Topiwale Tirchhi Topiwale 1998 Herec
Sanam Sanam 1997 Herec
गुदगुदी गुदगुदी 1997 Herec
और प्यार हो गया और प्यार हो गया 1997 Herec
Aflatoon Aflatoon 1997 Herec
வி.ஜ.பி வி.ஜ.பி 1997 Herec
ज़िद्दी ज़िद्दी 1997 Herec
Agnichakra Agnichakra 1997 Herec
चाहत चाहत 1996 Herec
Papa Kahte Hain Papa Kahte Hain 1996 Herec
Mr. Bechara Mr. Bechara 1996 Herec
Maahir Maahir 1996 Herec
Nirbhay Nirbhay 1996 Herec
Vishwasghaat Vishwasghaat 1996 Herec
Prem Granth Prem Granth 1996 Herec
Uff! Yeh Mohabbat Uff! Yeh Mohabbat 1996 Herec
Shastra Shastra 1996 Herec
Janam Kundli Janam Kundli 1995 Herec
ज़माना दीवाना ज़माना दीवाना 1995 Herec
Statečné srdce získá nevěstu Statečné srdce získá nevěstu 1995 Herec, Herec
Dushmani Dushmani 1995 Herec
ओह डार्लिंग यह है इंडिया! ओह डार्लिंग यह है इंडिया! 1995 Herec, Herec
Dil Ka Doctor Dil Ka Doctor 1995 Herec, Herec
Ram Shastra Ram Shastra 1995 Herec
Maha Shaktishaali Maha Shaktishaali 1994 Herec
Insaniyat Insaniyat 1994 Herec
चाँद का टुकड़ा चाँद का टुकड़ा 1994 Herec
हम आपके हैं कौन...! हम आपके हैं कौन...! 1994 Herec
1942: A Love Story 1942: A Love Story 1994 Herec
Saajan Ka Ghar Saajan Ka Ghar 1994 Herec
Pehla Pehla Pyar Pehla Pehla Pyar 1994 Herec
Gumrah Gumrah 1993 Herec
डर डर 1993 Herec
Aasoo Bane Angaarey Aasoo Bane Angaarey 1993 Herec
Meherbaan Meherbaan 1993 Herec
Izzat Ki Roti Izzat Ki Roti 1993 Herec
Khal Nayak Khal Nayak 1993 Herec
दिल की बाज़ी दिल की बाज़ी 1993 Herec
Tadipaar Tadipaar 1993 Herec
Kayda Kanoon Kayda Kanoon 1993 Herec
Parampara Parampara 1993 Herec
Waqt Hamara Hai Waqt Hamara Hai 1993 Herec
Shreemaan Aashique Shreemaan Aashique 1993 Herec
Sainik Sainik 1993 Herec
दिल तेरा आशिक़ दिल तेरा आशिक़ 1993 Herec
Aaj Kie Aurat Aaj Kie Aurat 1993 Herec
Roop Ki Rani Choron Ka Raja Roop Ki Rani Choron Ka Raja 1993 Herec, Herec
Hum Hain Kamaal Ke Hum Hain Kamaal Ke 1993 Herec
लुटेरे लुटेरे 1993 Herec
Shola Aur Shabnam Shola Aur Shabnam 1992 Herec
Apradhi Apradhi 1992 Herec
Umar 55 Ki Dil Bachpan Ka Umar 55 Ki Dil Bachpan Ka 1992 Herec
Deedar Deedar 1992 Herec
Humlaa Humlaa 1992 Herec
Vansh Vansh 1992 Herec
ज़िन्दगी एक जुआ ज़िन्दगी एक जुआ 1992 Herec
Aasmaan Se Gira Aasmaan Se Gira 1992 Herec
हीर राँझा हीर राँझा 1992 Herec
एक लड़का एक लड़की एक लड़का एक लड़की 1992 Herec
Khel Khel 1992 Herec
Sau Crore Sau Crore 1991 Herec
Deshwasi Deshwasi 1991 Herec
दिल है कि मानता नहीं दिल है कि मानता नहीं 1991 Herec
Pratigyabadh Pratigyabadh 1991 Herec, Herec, Herec
Mast Kalandar Mast Kalandar 1991 Herec
Haque Haque 1991 Herec
Pyar Hua Chori Chori Pyar Hua Chori Chori 1991 Herec
लम्हे लम्हे 1991 Herec
Hum Hum 1991 Herec
सौदागर सौदागर 1991 Herec
Trinetra Trinetra 1991 Herec
Jamai Raja Jamai Raja 1990 Herec
Kanoon Ki Zanjeer Kanoon Ki Zanjeer 1990 Herec
Naaka Bandi Naaka Bandi 1990 Herec
Kroadh Kroadh 1990 Herec
Khatarnaak Khatarnaak 1990 Herec
Awaargi Awaargi 1990 Herec
Sheshnaag Sheshnaag 1990 Herec
Srdeční záležitost Srdeční záležitost 1990 Herec
Izzatdaar Izzatdaar 1990 Herec
Nehru: The Jewel of India Nehru: The Jewel of India 1990 Herec
Mera Pati Sirf Mera Hai Mera Pati Sirf Mera Hai 1990 Herec
Indrajaalam Indrajaalam 1990 Herec
Aaj Ka Arjun Aaj Ka Arjun 1990 Herec
Jeevan Ek Sanghursh Jeevan Ek Sanghursh 1990 Herec
जीने दो जीने दो 1990 Herec
Raiszaada Raiszaada 1990 Herec
Jaaydaad Jaaydaad 1989 Herec
चाँदनी चाँदनी 1989 Herec
Taaqatwar Taaqatwar 1989 Herec
Main Tera Dushman Main Tera Dushman 1989 Herec
Ladaai Ladaai 1989 Herec
Daddy Daddy 1989 Herec
Nigahen: Nagina Part II Nigahen: Nagina Part II 1989 Herec
Aakhri Ghulam Aakhri Ghulam 1989 Herec
Main Azaad Hoon Main Azaad Hoon 1989 Herec
Paap Ka Ant Paap Ka Ant 1989 Herec
Kanoon Apna Apna Kanoon Apna Apna 1989 Herec
Bhrashtachar Bhrashtachar 1989 Herec
Mahaadev Mahaadev 1989 Herec
Ram Lakhan Ram Lakhan 1989 Herec
Parinda Parinda 1989 Herec
Chaalbaaz Chaalbaaz 1989 Herec
Sachai Ki Taqat Sachai Ki Taqat 1989 Herec
Bees Saal Baad Bees Saal Baad 1989 Herec
सोने पे सुहागा सोने पे सुहागा 1988 Herec
Agnee Agnee 1988 Herec
Kabzaa Kabzaa 1988 Herec
Tamacha Tamacha 1988 Herec
Hatya Hatya 1988 Herec
Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga Paap Ko Jalaa Kar Raakh Kar Doonga 1988 Herec
विजय विजय 1988 Herec
Pestonjee Pestonjee 1988 Herec
Dayavan Dayavan 1988 Herec
ज़ख्मी औरत ज़ख्मी औरत 1988 Herec
Falak Falak 1988 Herec
Tezaab Tezaab 1988 Herec
Shiva Shakti Shiva Shakti 1988 Herec
Uttar Dakshin Uttar Dakshin 1987 Herec
త్రిమూర్తులు త్రిమూర్తులు 1987 Herec
Kaash Kaash 1987 Herec
Thikana Thikana 1987 Herec
Insaf Ki Pukar Insaf Ki Pukar 1987 Herec
सत्यमेव जयते सत्यमेव जयते 1987 Herec
Sansar Sansar 1987 Herec
Ghar Mein Ram Gali Mein Shyam Ghar Mein Ram Gali Mein Shyam 1987 Herec
मोहरे मोहरे 1987 Herec
काला धंधा गोरे लोग काला धंधा गोरे लोग 1986 Herec
Samundar Samundar 1986 Herec, Herec
Peechha Karro Peechha Karro 1986 Herec
Allah-Rakha Allah-Rakha 1986 Herec
जीवा जीवा 1986 Herec
Karma Karma 1986 Herec
आखिरी रास्ता आखिरी रास्ता 1986 Herec
Aitbaar Aitbaar 1985 Herec
Rao Saheb Rao Saheb 1985 Herec
Janam Janam 1985 Herec
Jaanoo Jaanoo 1985 Herec
Wafadaar Wafadaar 1985 Herec
Arjun Arjun 1985 Herec
Saaransh Saaransh 1984 Herec
Jawaani Jawaani 1984 Herec
उत्सव उत्सव 1984 Herec
Aagaman Aagaman 1982 Herec
Calorie Calorie 1970 Herec
The Last Show The Last Show 1970 Herec
Brand Bollywood...downunder Brand Bollywood...downunder 1970 Herec
'Pratikshya' Hindi Remake 'Pratikshya' Hindi Remake 1970 Producent, Herec
Untitled Anupam Kher movie as Rabindranath Tagore Untitled Anupam Kher movie as Rabindranath Tagore 1970 Herec
The India House The India House 1970 Herec
The Signature The Signature 1970 Herec, Spoluproducent
Naam Tha Kanhaiyalal Naam Tha Kanhaiyalal 1970 Herec
Kuch Khattaa Ho Jaay Kuch Khattaa Ho Jaay 1970 Herec
Jewel Thief Jewel Thief Herec
Vijay 69 Vijay 69 Herec