Carrera, Barbara (1945)

Barbara Carrera
  • Role: Herec
  • Datum narození: 31. prosince 1945
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Osamělý vlk McQuade Osamělý vlk McQuade 1983 Herec
Zajíček Zajíček 1989 Herec
Condorman Condorman 1981 Herec
Condorman Condorman 1981 Herec
Ostrov doktora Moreaua Ostrov doktora Moreaua 1977 Herec
Wicked Stepmother Wicked Stepmother 1989 Herec
Nikdy neříkej nikdy Nikdy neříkej nikdy 1983 Herec
Já, soudce Já, soudce 1982 Herec
Wild Geese II Wild Geese II 1985 Herec
Když se čas naplnil Když se čas naplnil 1980 Herec
Point of Impact Point of Impact 1993 Herec
Love Is All There Is Love Is All There Is 1996 Herec