Sukowa, Barbara (1950)

Barbara Sukowa
  • Role: Herec
  • Datum narození: 2. února 1950
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
M. Butterfly M. Butterfly 1993 Herec
Lola Lola 1981 Herec
Evropa Evropa 1991 Herec
Johnny Mnemonic Johnny Mnemonic 1995 Herec
Homo Faber Homo Faber 1991 Herec
Hierankl Hierankl 2003 Herec
Romance & Cigarettes Romance & Cigarettes 2005 Herec
Thirteen Conversations About One Thing Thirteen Conversations About One Thing 2001 Herec
Veronika se rozhodla zemřít Veronika se rozhodla zemřít 2009 Herec
Sicilián Sicilián 1987 Herec
Cradle Will Rock Cradle Will Rock 1999 Herec
The Third Miracle The Third Miracle 1999 Herec
Die bleierne Zeit Die bleierne Zeit 1981 Herec
Die bleierne Zeit Die bleierne Zeit 1981 Herec
Office Killer Office Killer 1997 Herec
Vision - Aus dem Leben der Hildegard von Bingen Vision - Aus dem Leben der Hildegard von Bingen 2009 Herec
Rosa Luxemburgová Rosa Luxemburgová 1986 Herec