Fraser, Brendan (1968)

Brendan Fraser
  • Role: Herec
  • Datum narození: 3. prosince 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Brendan Fraser

Film Rok Role
Zabijáci rozkvetlého měsíce Zabijáci rozkvetlého měsíce 2023 Herec
Velryba Velryba 2022 Herec
Žádné prudké pohyby Žádné prudké pohyby 2021 Herec
Za oponou noci Za oponou noci 2020 Herec
Line of Descent Line of Descent 2019 Herec
Ztracená minulost Ztracená minulost 2019 Herec
Velká oříšková loupež Velká oříšková loupež 2014 Herec
Vlasatý génius Vlasatý génius 2013 Herec
Gimme Shelter Gimme Shelter 2013 Herec
Útěk z planety Země Útěk z planety Země 2013 Herec
Útěk na svobodu Útěk na svobodu 2013 Producent, Herec
Muž na míru Muž na míru 2013 Herec
Historky ze zastavárny Historky ze zastavárny 2013 Herec
Whole Lotta Sole Whole Lotta Sole 2011 Herec, Výkonný producent
Nuts & Robbers Nuts & Robbers 2011 Herec
Těžká rozhodnutí Těžká rozhodnutí 2010 Herec
Chlupatá odplata Chlupatá odplata 2010 Herec, Výkonný producent
The Fairly OddParents: Wishology The Fairly OddParents: Wishology 2009 Herec
G. I. Joe G. I. Joe 2009 Herec
Cesta do středu Země Cesta do středu Země 2008 Výkonný producent, Herec
Inkheart Inkheart 2008 Herec
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor 2008 Herec
To, co dýchám To, co dýchám 2007 Herec
Svět drog Svět drog 2006 Herec
Na poslední chvíli Na poslední chvíli 2006 Herec, Výkonný producent
...So Goes the Nation ...So Goes the Nation 2006 Herec
Crash Crash 2005 Herec
Dickie Roberts: Former Child Star Dickie Roberts: Former Child Star 2003 Herec
Looney Tunes: Zpět v akci Looney Tunes: Zpět v akci 2003 Herec, Herec, Herec, Herec
The Quiet American The Quiet American 2002 Herec
Opoparchant Opoparchant 2001 Herec
The Mummy Returns The Mummy Returns 2001 Herec
Bedazzled Bedazzled 2000 Herec
Sinbad: Beyond the Veil of Mists Sinbad: Beyond the Veil of Mists 2000 Herec
Drsňák Dudley Drsňák Dudley 1999 Herec
Dožeň, co se dá! Dožeň, co se dá! 1999 Herec
The World of Gods and Monsters: A Journey with James Whale The World of Gods and Monsters: A Journey with James Whale 1999 Herec
Building A Better Mummy Building A Better Mummy 1999 Herec
Mumie Mumie 1999 Herec
Gods and Monsters Gods and Monsters 1998 Herec
Král džungle Král džungle 1997 Herec
Dívka snů Dívka snů 1997 Herec
Droga štěstí Droga štěstí 1996 Herec
Vzala jsem si mrtvého muže Vzala jsem si mrtvého muže 1996 Herec
The Twilight of the Golds The Twilight of the Golds 1996 Herec
Glory Daze Glory Daze 1995 Herec
Navždy spolu Navždy spolu 1995 Herec
The Passion of Darkly Noon The Passion of Darkly Noon 1995 Herec
The Scout The Scout 1994 Herec
S vyznamenáním S vyznamenáním 1994 Herec
Rockeři Rockeři 1994 Herec
Vojna není kojná Vojna není kojná 1994 Herec
Younger and Younger Younger and Younger 1993 Herec
Twenty Bucks Twenty Bucks 1993 Herec
Son in Law Son in Law 1993 Herec
School Ties School Ties 1992 Herec
Střední škola ledová Střední škola ledová 1992 Herec
Guilty Until Proven Innocent Guilty Until Proven Innocent 1991 Herec
Child of Darkness, Child of Light Child of Darkness, Child of Light 1991 Herec
Dogfight Dogfight 1991 Herec
Brothers Brothers 1970 Herec
Rental Family Rental Family Herec