Claude Brosset



Ochomýtal(a) se okolo filmů:


Dobrodruh

Prohnilí

A Little Romance

Une Femme Explosive

Le dur métier de policier

Filmografie

Une Femme Explosive (1990)
Léon
Le dur métier de policier (1995)
1er policier
Cop or Hood (1979)
Achille Volfoni, aka 'Le Corse'
La culotte ()
My New Partner (1984)
Vidal
Nothing to Report (1973)
Adjudant chef Santoni
Kill the Referee (1984)
Albert, Rico's sidekick
The Three Kings (2001)
Hoeder
The Outsider (1983)
Antonio Baldi
La Barricade du Point du Jour (1978)
Madrou
Cayenne Palace (1987)
Gonfaron
Out of It (1978)
Gustave
The Body of My Enemy (1976)
Oscar (le videur-gigolo)
Hunter Will Get You (1976)
Granier
OSS 117: Cairo, Nest of Spies (2006)
Le patron
Captain Conan (1996)
Père Dubreuil
La Flambeuse (1981)
L.627 (1992)
Adore
Shock Troops (1967)
Ouf
The French Detective (1975)
Antoine Portor
No Time for Justice (1990)
The director of QHS
La Coqueluche (1969)
l'égoutier
A Little Romance (1979)
Michel Michon
Turkish Passion (1994)
Hombre gordo
Les Rois Maudits (1972)
Souastre

Výroba filmu