Curtis, Cliff (1968)

Cliff Curtis
  • Role: Herec
  • Datum narození: 27. července 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Cliff Curtis

Film Rok Role
Avatar 5 Avatar 5 2031 Herec
Avatar 4 Avatar 4 2029 Herec
Avatar 3 Avatar 3 2025 Herec
Ka Whawhai Tonu Ka Whawhai Tonu 2024 Herec
Dívka a moře Dívka a moře 2023 Herec
Inside Pandora's Box Inside Pandora's Box 2023 Herec
Meg 2: Příkop Meg 2: Příkop 2023 Herec
Muru Muru 2022 Herec, Výkonný producent
Muréna Muréna 2022 Herec
Avatar: The Way of Water Avatar: The Way of Water 2022 Herec
Reminiscence Reminiscence 2021 Herec
Merata: How Mum Decolonised the Screen Merata: How Mum Decolonised the Screen 2019 Výkonný producent
Doktor Spánek od Stephena Kinga Doktor Spánek od Stephena Kinga 2019 Herec
Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw 2019 Herec
MEG: Monstrum z hlubin MEG: Monstrum z hlubin 2018 Herec
Ve jménu Krista Ve jménu Krista 2016 Herec
Poslední rytíři Poslední rytíři 2015 Herec
Černý jezdec Černý jezdec 2014 Výkonný producent, Herec
Tisíc slov Tisíc slov 2012 Herec
Nadějné vyhlídky Nadějné vyhlídky 2012 Výkonný producent
Colombiana Colombiana 2011 Herec
Saving Grace - Te Whakarauora Tangata Saving Grace - Te Whakarauora Tangata 2011 Herec, Spoluproducent
Poslední vládce větru Poslední vládce větru 2010 Herec
Boy Boy 2010 Producent
Push Push 2009 Herec
Imigranti Imigranti 2009 Herec
10,000 BC 10,000 BC 2008 Herec
Inside The Fountain: Death and Rebirth Inside The Fountain: Death and Rebirth 2007 Herec
Coffee and Allah Coffee and Allah 2007 Výkonný producent
Sunshine Sunshine 2007 Herec
Live Free or Die Hard Live Free or Die Hard 2007 Herec
Fracture Fracture 2007 Herec
Orel kontra žralok Orel kontra žralok 2007 Producent
The Fountain The Fountain 2006 Herec
Královna řeky Královna řeky 2005 Herec
Tama Tū Tama Tū 2004 Producent
Heinous Crime Heinous Crime 2004 Herec
Spooked Spooked 2004 Herec
Fracture Fracture 2004 Herec
Porota Porota 2003 Herec
Whale Rider Whale Rider 2003 Herec
Point of Origin Point of Origin 2002 Herec
Protiúder Protiúder 2002 Herec
Majestic Majestic 2001 Herec
Kokain Kokain 2001 Herec
Training Day Training Day 2001 Herec
Jubilee Jubilee 2000 Herec
Virus Virus 1999 Herec
Insider: Muž, který věděl příliš mnoho Insider: Muž, který věděl příliš mnoho 1999 Herec
Bringing Out the Dead Bringing Out the Dead 1999 Herec
Three Kings Three Kings 1999 Herec
Chobotnice Chobotnice 1998 Herec
Six Days Seven Nights Six Days Seven Nights 1998 Herec
Chicken Chicken 1996 Herec
Once Were Warriors Once Were Warriors 1994 Herec
Hercules v podsvětí Hercules v podsvětí 1994 Herec
Rapa Nui – Střed světa Rapa Nui – Střed světa 1994 Herec
Piano Piano 1993 Herec
Desperate Remedies Desperate Remedies 1993 Herec