Gyllenhaal, Jake (1980)

Jake Gyllenhaal
  • Role: Herec
  • Datum narození: 19. prosince 1980
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Mariňák Mariňák 2005 Herec
Donnie Darko Donnie Darko 2001 Herec
Zkrocená hora Zkrocená hora 2005 Herec
Den poté Den poté 2004 Herec
Dobrodruzi z velkoměsta Dobrodruzi z velkoměsta 1991 Herec
Zodiac Zodiac 2007 Herec
Odvlečen Odvlečen 2007 Herec
Bratři Bratři 2009 Herec
Princ z Persie: Písky času Princ z Persie: Písky času 2010 Herec
Bubliňák Bubliňák 2001 Herec
Důkaz Důkaz 2005 Herec
Hodná holka Hodná holka 2002 Herec
Říjnové nebe Říjnové nebe 1999 Herec
Homegrown Homegrown 1998 Herec
Highway Highway 2002 Herec
Půlnoční míle Půlnoční míle 2002 Herec
Láska a jiné závislosti Láska a jiné závislosti 2010 Herec
Zdrojový kód Zdrojový kód 2011 Herec
Josh and S.A.M. Josh and S.A.M. 1993 Herec
Lovely & Amazing Lovely & Amazing 2001 Herec