Bachchan, Jaya (1948)

Jaya Bachchan
  • Role: Herec
  • Datum narození: 9. dubna 1948
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Jaya Bachchan

Film Rok Role
Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani 2023 Herec
की एंड का की एंड का 2016 Herec
Taak Jhaank Taak Jhaank 2013 Herec
মেহেরজান মেহেরজান 2011 Herec
पा पा 2009 Herec
Drona Drona 2008 Herec, Herec
लागा चुनरी में दाग लागा चुनरी में दाग 2007 Herec
कल हो ना हो कल हो ना हो 2003 Herec
Koi Mere Dil Se Poochhe Koi Mere Dil Se Poochhe 2002 Herec
कभी ख़ुशी कभी ग़म कभी ख़ुशी कभी ग़म 2001 Herec
Daughters of This Century Daughters of This Century 2001 Herec
फ़िज़ा फ़िज़ा 2000 Herec
हज़ार चौरासी की माँ हज़ार चौरासी की माँ 1998 Herec
Follow That Star - Amitabh Bachchan Follow That Star - Amitabh Bachchan 1989 Herec
शहँशाह शहँशाह 1988 Příběh
ये वादा रहा ये वादा रहा 1982 Herec
Silsila Silsila 1981 Herec
Nauker Nauker 1979 Herec
शोले शोले 1975 Herec
Chupke Chupke Chupke Chupke 1975 Herec
Himalay Se Ooncha Himalay Se Ooncha 1975 Herec
Mili Mili 1975 Herec
Naya Din Nai Raat Naya Din Nai Raat 1974 Herec
कोरा कागज़ कोरा कागज़ 1974 Herec
Abhimaan Abhimaan 1973 Herec
Anamika Anamika 1973 Herec
ज़ंजीर ज़ंजीर 1973 Herec
Phagun Phagun 1973 Herec
बावर्ची बावर्ची 1972 Herec
परिचय परिचय 1972 Herec
Bansi Birju Bansi Birju 1972 Herec
Piya Ka Ghar Piya Ka Ghar 1972 Herec
Samadhi Samadhi 1972 Herec
जवानी दिवानी जवानी दिवानी 1972 Herec
अन्नदाता अन्नदाता 1972 Herec
कोशिश कोशिश 1972 Herec
Shor Shor 1972 Herec, Herec
ধন্যি মেয়ে ধন্যি মেয়ে 1971 Herec
उपहार उपहार 1971 Herec
Guddi Guddi 1971 Herec
Atattar Din Parey Atattar Din Parey 1971 Herec
জননী জননী 1971 Herec
মহানগর মহানগর 1963 Herec