Jean Dujardin


Narození: 19. června 1972


Ochomýtal(a) se okolo filmů:


Vlk z Wall Street

Památkáři

Sahara

Žaluji!

Umělec

Filmografie

Counter Investigation (2007)
Richard Malinowski
99 francs (2007)
Octave Parango
Never Say... Never! (2005)
Valentin
Ca$h (2008)
Cash
Lucky Luke (2009)
Lucky Luke
L'amour aux trousses (2005)
Franck
OSS 117: Cairo, Nest of Spies (2006)
Hubert Bonisseur de La Bath, alias OSS 117
OSS 117: Lost in Rio (2009)
Hubert Bonisseur de la Bath, OSS 117
At Home with the Rozes (2003)
MG
The Brice Man (2005)
Brice de Nice
The Clink of Ice (2010)
Charles Faulque
A View of Love (2010)
Marc Palestro
Mariages! (2004)
Alex
The Artist (2011)
George Valentin
Les Nous Ç Nous font leur cinéma (2006)
The Players (2012)
Fred / Olivier / François / Laurent / James
Möbius (2013)
Moïse / Grégory Liubov
The Connection (2014)
Judge Pierre Michel
Le Débarquement (2013)
Various Characters
Le Meilleur des Nous Ç Nous (2005)
Le Débarquement 2 (2013)
Up for Love (2016)
Alexandre
Brice 3 (2016)
Brice de Nice
Return of the Hero (2018)
Captain Charles-Grégoire Neuville
Deerskin (2019)
Georges
OSS 117: From Africa with Love (2021)
Hubert Bonisseur de la Bath / OSS 117
Stéphane Guillon - Portraits au vitriol - 1re salve (2008)
self
Cash Truck (2004)
Jacques
Un + une (2015)
Antoine Abeilard
An Officer and a Spy (2019)
lieutenant-colonel Marie-Georges Picquart
Rien de Grave (2004)
Le VRP
Presidents (2021)
Nicolas Sarkozy
Un gars une fille - Vol.4 - La semaine, Les vacances (2002)
Jean
Un gars une fille - Vol.7 - Pour le meilleur et pour le pire (2003)
Jean
Un gars une fille - vol.3 - En Privé, En Société (2002)
Jean
Un gars une fille - Vol.5 - Plaisirs et galères (2002)
Jean
Un gars une fille - Vol.1 - Les Tribulation de Chouchou et Loulou (2001)
Jean
Un gars une fille - Vol.2 - La vie délirante de Chouchou et Loulou (2001)
Jean
November ()
Les Chemins de Pierre ()
Deux sur la balançoire (2007)
Jerry Ryan
I Feel Good (2018)
Jacques
Everyone's Life (2017)
Le commissaire
La Classe Américaine (2012)
Self
Little White Lies (2010)
Ludo
Toutes les filles sont folles (2003)
Commissaire Lorenzi
Lucky Luke and the Daltons (2004)
Le Cow-Boy Vanneur
A Man and His Dog (2009)
L'ouvrier
Sahara (2017)
Georges (voice)
À l'abri des regards indiscrets (2002)
Jean-Luc
The Wolf of Wall Street (2013)
Jean-Jacques Handali
The Monuments Men (2014)
2nd Lt. Jean-Claude Clermont
The Artist: The Making of an American Romance (2012)
Self
Belmondo by Belmondo (2016)
Self
Little White Lies 2 (2019)
Ludo
Touch of Evil (2011)
The Hothead
Delete History (2020)
Le tueur de panda
Hommage national à Jean-Paul Belmondo (2021)
Self - Guest
Belmondo, itinéraire... (2011)
Self
If I Were a Rich Man (2002)
Le vendeur Weston
Hellphone (2007)
Warrior in cellar
The Car Keys (2003)
9 Month Stretch (2013)
Sign language translator

Výroba filmu

The Players (2012)
Režisér
The Players (2012)
Producent
The Artist (2011)
Producent
The Brice Man (2005)
Námět
The Players (2012)
Scénář
Brice 3 (2016)
Námět
The Players (2020)
Original Film Námět