Moore, Julianne (1960)

Julianne Moore
  • Role: Herec
  • Datum narození: 3. prosince 1960
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Big Lebowski Big Lebowski 1998 Herec
Ztracený svět: Jurský park Ztracený svět: Jurský park 1997 Herec
Magnolia Magnolia 1999 Herec
Hodiny Hodiny 2002 Herec
Prostřihy Prostřihy 1993 Herec
Next Next 2007 Herec
Tělo jako důkaz Tělo jako důkaz 1993 Herec
Beze mě: Šest tváří Boba Dylana Beze mě: Šest tváří Boba Dylana 2007 Herec
Benny a Joon Benny a Joon 1993 Herec
Soukromé životy Pippy Lee Soukromé životy Pippy Lee 2009 Herec
Hříšné noci Hříšné noci 1997 Herec
Uprchlík Uprchlík 1993 Herec
Ostrovní zprávy Ostrovní zprávy 2001 Herec
Slepota Slepota 2008 Herec
Evoluce Evoluce 2001 Herec
Vítejte v Holly Springs Vítejte v Holly Springs 1999 Herec
Nájemní vrazi Nájemní vrazi 1995 Herec
Potomci lidí Potomci lidí 2006 Herec
Hannibal Hannibal 2001 Herec
Ve stínu pravdy Ve stínu pravdy 2006 Herec
Zloději paměti Zloději paměti 2004 Herec
Daleko do nebe Daleko do nebe 2002 Herec
Divoká krása Divoká krása 2007 Herec
Ruka na kolébce Ruka na kolébce 1992 Herec
Zákon přitažlivosti Zákon přitažlivosti 2004 Herec
Psycho Psycho 1998 Herec
Dva v tom Dva v tom 1995 Herec
Oko dravce Oko dravce 2008 Herec
Nevěřte mužům Nevěřte mužům 2005 Herec
The Ladies Man The Ladies Man 2000 Herec
Hranice lásky Hranice lásky 1999 Herec
Hranice lásky Hranice lásky 1999 Herec
Tales from the Darkside: The Movie Tales from the Darkside: The Movie 1990 Herec
Tales from the Darkside: The Movie Tales from the Darkside: The Movie 1990 Herec
Ideální manžel Ideální manžel 1999 Herec
Marie a Bruce Marie a Bruce 2004 Herec
Marie a Bruce Marie a Bruce 2004 Výkonný producent
The Prize Winner of Defiance, Ohio The Prize Winner of Defiance, Ohio 2005 Herec
Pokušení Pokušení 2010 Herec
Vanya on 42nd Street Vanya on 42nd Street 1994 Herec
Safe Safe 1995 Herec
Single Man Single Man 2009 Herec
Děcka jsou v pohodě Děcka jsou v pohodě 2010 Herec
Skrýš Skrýš 2010 Herec
Skrýš Skrýš 2010 Herec
Přežila jsem Picassa Přežila jsem Picassa 1996 Herec
That Moment: Magnolia Diary That Moment: Magnolia Diary 2000 Herec
The Gun in Betty Lou's Handbag The Gun in Betty Lou's Handbag 1992 Herec
Bláznivá, zatracená láska Bláznivá, zatracená láska 2011 Herec
Bláznivá, zatracená láska Bláznivá, zatracená láska 2011 Herec
Cast a Deadly Spell Cast a Deadly Spell 1991 Herec
A Map of the World A Map of the World 1999 Herec
A Map of the World A Map of the World 1999 Herec
Elektra Luxx Elektra Luxx 2011 Herec
Elektra Luxx Elektra Luxx 2011 Herec
World Traveler World Traveler 2002 Herec