Sharma, Konkona (1979)

Konkona Sharma
  • Role: Herec
  • Datum narození: 3. prosince 1979
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Konkona Sharma

Film Rok Role
मेट्रो... इन दिनों मेट्रो... इन दिनों 2024 Herec
कुत्ते कुत्ते 2023 Herec
Příběhy chtíče 2 Příběhy chtíče 2 2023 Herec, Režisér, Výkonný producent, Příběh, Scénář
The Rapist The Rapist 2021 Herec
Neobyčejné příběhy Neobyčejné příběhy 2021 Herec
रामप्रसाद की तेहरवी रामप्रसाद की तेहरवी 2019 Herec
Cargo Cargo 2019 Herec
Dolly, Kitty a zářící hvězdy Dolly, Kitty a zářící hvězdy 2019 Herec
Bird of Dusk Bird of Dusk 2018 Herec
A Monsoon Date A Monsoon Date 2018 Herec
Lipstick Under My Burkha Lipstick Under My Burkha 2017 Herec
A Death in the Gunj A Death in the Gunj 2017 Režisér, Scénář
Akira Akira 2016 Herec
Nayantara's Necklace Nayantara's Necklace 2015 Herec
Saari Raat Saari Raat 2015 Herec
শেষের কবিতা শেষের কবিতা 2015 Herec
Shajarur Kanta Shajarur Kanta 2015 Herec
Kadambari Kadambari 2015 Herec
Gour Hari Dastaan Gour Hari Dastaan 2015 Herec
Rezavý meč Rezavý meč 2015 Herec
Naamkaran Naamkaran 2014 Režisér
Taak Jhaank Taak Jhaank 2013 Herec
Meridian Lines Meridian Lines 2013 Herec
গয়নার বাক্স গয়নার বাক্স 2013 Herec
Shunyo Awnko Shunyo Awnko 2013 Herec
७ खून माफ़ ७ खून माफ़ 2011 Herec, Herec
अतिथि तुम कब जाओगे? अतिथि तुम कब जाओगे? 2010 Herec
राइट या रॉंग राइट या रॉंग 2010 Herec
मिर्च मिर्च 2010 Herec, Herec
Iti Mrinalini: An Unfinished Letter... Iti Mrinalini: An Unfinished Letter... 2010 Herec
Wake Up Sid Wake Up Sid 2009 Herec
The President Is Coming The President Is Coming 2009 Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
8 8 2008 Herec
How Can It Be How Can It Be 2008 Herec
Dil Kabaddi Dil Kabaddi 2008 Herec, Herec
Fashion Fashion 2008 Herec, Herec
Traffic Signal Traffic Signal 2007 Herec
लागा चुनरी में दाग लागा चुनरी में दाग 2007 Herec
Život v metropoli Život v metropoli 2007 Herec
Aaja Nachle Aaja Nachle 2007 Herec
ओमकारा ओमकारा 2006 Herec
Deadline: Sirf 24 Ghante Deadline: Sirf 24 Ghante 2006 Herec
यूँ होता तो क्या होता यूँ होता तो क्या होता 2006 Herec
দোসর দোসর 2006 Herec
Mixed Doubles Mixed Doubles 2006 Herec
15 Park Avenue 15 Park Avenue 2006 Herec
Amu Amu 2005 Herec
Page 3 Page 3 2005 Herec, Herec
Chai Pani Etc. Chai Pani Etc. 2004 Herec, Herec
তিতলি তিতলি 2002 Herec
Mr. and Mrs. Iyer Mr. and Mrs. Iyer 2002 Herec
এক যে আছে কন্যা এক যে আছে কন্যা 2001 Herec
Amodini Amodini 1994 Herec
Picnic Picnic 1989 Herec
ইন্দিরা ইন্দিরা 1983 Herec