Russell, Kurt (1951)

Kurt Russell
  • Role: Herec
  • Datum narození: 17. března 1951
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Forrest Gump Forrest Gump 1994 Herec
Poseidon Poseidon 2006 Herec
Věc Věc 1982 Herec
Útěk z New Yorku Útěk z New Yorku 1981 Herec
Vanilkové nebe Vanilkové nebe 2001 Herec
Grindhouse: Auto zabiják Grindhouse: Auto zabiják 2007 Herec
Únos Únos 1997 Herec
Hvězdná brána Hvězdná brána 1994 Herec
Boeing 747 v ohrožení Boeing 747 v ohrožení 1996 Herec
Oheň Oheň 1991 Herec
Oheň Oheň 1991 Herec
Cutlass Cutlass 2007 Herec
Temný stín nad L.A. Temný stín nad L.A. 2002 Herec
Velké nesnáze v Malé Číně Velké nesnáze v Malé Číně 1986 Herec
It Happened at the World's Fair It Happened at the World's Fair 1963 Herec
Žoldák: Legie zkázy Žoldák: Legie zkázy 1998 Herec
Tango a Cash Tango a Cash 1989 Herec
Útěk z L.A. Útěk z L.A. 1996 Herec
Útěk z L.A. Útěk z L.A. 1996 Scénář
Útěk z L.A. Útěk z L.A. 1996 Producent
Tequila Sunrise Tequila Sunrise 1988 Herec
Přes palubu Přes palubu 1987 Herec
Liška a pes Liška a pes 1981 Herec
Škola superhrdinů Škola superhrdinů 2005 Herec
Škola superhrdinů Škola superhrdinů 2005 Herec
Tombstone Tombstone 1993 Herec
3000 mil na útěku 3000 mil na útěku 2001 Herec
Silkwoodová Silkwoodová 1983 Herec
Snílek Snílek 2005 Herec
Hokejový zázrak Hokejový zázrak 2004 Herec
Kapitán Ron Kapitán Ron 1992 Herec
Ojetá auta Ojetá auta 1980 Herec
Zhoubná vášeň Zhoubná vášeň 1992 Herec
Zhoubná vášeň Zhoubná vášeň 1992 Herec
Odpolední směna Odpolední směna 1984 Herec
The Barefoot Executive The Barefoot Executive 1971 Herec
The Barefoot Executive The Barefoot Executive 1971 Herec
Dálnice 60 Dálnice 60 2002 Herec
Dálnice 60 Dálnice 60 2002 Herec
Now You See Him, Now You Don't Now You See Him, Now You Don't 1972 Herec
The Computer Wore Tennis Shoes The Computer Wore Tennis Shoes 1969 Herec
The Best of Times The Best of Times 1986 Herec
The Best of Times The Best of Times 1986 Herec
Vražedný ráj Vražedný ráj 1985 Herec
The Strongest Man in the World The Strongest Man in the World 1975 Herec
Never Sleep Again: The Elm Street Legacy Never Sleep Again: The Elm Street Legacy 2010 Herec
Los Angeles Plays Itself Los Angeles Plays Itself 2004 Herec
Los Angeles Plays Itself Los Angeles Plays Itself 2004 Herec
Elvis Presley Elvis Presley 1979 Herec
America: A Tribute to Heroes America: A Tribute to Heroes 2001 Herec
Follow Me, Boys! Follow Me, Boys! 1966 Herec
The Horse in the Gray Flannel Suit The Horse in the Gray Flannel Suit 1968 Herec
Superdad Superdad 1973 Herec
Lost In Space Forever Lost In Space Forever 1998 Herec