Dutta, Lara (1978)

Lara Dutta
  • Role: Herec
  • Datum narození: 16. dubna 1978
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Lara Dutta

Film Rok Role
Welcome to the Jungle Welcome to the Jungle 2024 Herec
इश्क-ए-नादान इश्क-ए-नादान 2023 Herec
Bell Bottom Bell Bottom 2021 Herec
Welcome to New York Welcome to New York 2018 Herec
Azhar Azhar 2016 Herec
Fitoor Fitoor 2016 Herec
सिंह इज़ ब्लिंग सिंह इज़ ब्लिंग 2015 Herec
டேவிட் டேவிட் 2013 Herec
David David 2013 Herec
Chalo Dilli Chalo Dilli 2011 Herec
Don 2 Don 2 2011 Herec
हाउसफुल हाउसफुल 2010 Herec
Blue Blue 2009 Herec
Do Knot Disturb Do Knot Disturb 2009 Herec
बिल्लू बिल्लू 2009 Herec
సత్యమెవ జయతె సత్యమెవ జయతె 2009 Herec
Jumbo Jumbo 2008 Herec
रब ने बना दी जोड़ी रब ने बना दी जोड़ी 2008 Herec
Partner Partner 2007 Herec
Jhoom Barabar Jhoom Jhoom Barabar Jhoom 2007 Herec, Herec
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
फ़ना फ़ना 2006 Herec
Zinda Zinda 2006 Herec
Bhagam Bhag Bhagam Bhag 2006 Herec, Herec, Herec
अलग अलग 2006 Herec
Elaan Elaan 2005 Herec
No Entry No Entry 2005 Herec, Herec
दोस्ती दोस्ती 2005 Herec
इन्सान इन्सान 2005 Herec
Jurm Jurm 2005 Herec
काल काल 2005 Herec, Herec
அரசாட்சி அரசாட்சி 2004 Herec
ख़ाकी ख़ाकी 2004 Herec
Aan: Men at Work Aan: Men at Work 2004 Herec
Bardaasht Bardaasht 2004 Herec
मस्ती मस्ती 2004 Herec
Mumbai Se Aaya Mera Dost Mumbai Se Aaya Mera Dost 2003 Herec
अंदाज़ अंदाज़ 2003 Herec
रामायण रामायण 1970 Herec