Hallström, Lasse (1946)

Lasse Hallström
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 2. června 1946
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Lasse Hallström

Film Rok Role
Hilma Hilma 2022 Režisér, Spisovatel
ABBA: In Their Own Words ABBA: In Their Own Words 2020 Režisér
Louskáček  a čtyři říše Louskáček a čtyři říše 2018 Režisér
Psí poslání Psí poslání 2017 Režisér
Láska na kari Láska na kari 2014 Režisér
Bezpečný přístav Bezpečný přístav 2013 Režisér
Lov lososů v Jemenu Lov lososů v Jemenu 2012 Režisér
Hypnotizér Hypnotizér 2012 Režisér
Milý Johne Milý Johne 2010 Režisér
My Dog: An Unconditional Love Story My Dog: An Unconditional Love Story 2009 Herec
Hačikó: příběh psa Hačikó: příběh psa 2009 Režisér
Skandál Skandál 2006 Režisér
ABBA: 16 Hits ABBA: 16 Hits 2006 Producent
Open Window Open Window 2006 Výkonný producent
Casanova Casanova 2005 Režisér
An Unfinished Life An Unfinished Life 2005 Režisér
Abba - The complete studio recording Abba - The complete studio recording 2005 Režisér
ABBA: The Definitive Collection ABBA: The Definitive Collection 2002 Herec, Režisér
The Shipping News The Shipping News 2001 Režisér
Chocolat Chocolat 2000 Režisér
The Cider House Rules The Cider House Rules 1999 Režisér
Síla lásky Síla lásky 1995 Režisér, Režisér
Lumière et Compagnie Lumière et Compagnie 1995 Režisér, Režisér
What's Eating Gilbert Grape What's Eating Gilbert Grape 1993 Režisér, Výkonný producent
Jednou dokola Jednou dokola 1991 Režisér
Návrat dětí z Bullerbynu Návrat dětí z Bullerbynu 1987 Režisér
Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu 1986 Režisér
Můj život jako pes Můj život jako pes 1985 Scénář, Režisér
Två killar och en tjej Två killar och en tjej 1983 Spisovatel, Střihač, Režisér
Tuppen Tuppen 1981 Režisér, Střihač, Spisovatel
Kom igen nu'rå! Kom igen nu'rå! 1981 Spisovatel, Režisér
Gyllene Tider: Parkliv Gyllene Tider: Parkliv 1981 Střihač, Režisér, Spisovatel
Jag är med barn Jag är med barn 1979 Spisovatel, Střihač, Režisér
ABBA: The Movie ABBA: The Movie 1977 Střihač, Režisér
En kille och en tjej En kille och en tjej 1975 Spisovatel, Režisér, Herec
Ska vi hem till dig ... eller hem till mig ... eller var och en till sitt? Ska vi hem till dig ... eller hem till mig ... eller var och en till sitt? 1973 Kameraman, Spisovatel, Režisér
88-öresrevyn 88-öresrevyn 1971 Kameraman