Bliss, Lucille (1916)

Lucille Bliss
  • Role: Herec
  • Datum narození: 31. března 1916
  • Datum úmrtí: 8. listopadu 2012
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Roboti Roboti 2005 Herec
Popelka Popelka 1950 Herec
Tajemství N.I.M.H. Tajemství N.I.M.H. 1982 Herec
Alenka v říši divů Alenka v říši divů 1951 Herec
Alenka v říši divů Alenka v říši divů 1951 Herec
101 dalmatinů 101 dalmatinů 1961 Herec
Miracle Mile Miracle Mile 1988 Herec
A Flintstone Christmas A Flintstone Christmas 1977 Herec
Noc předtím Noc předtím 1988 Herec
Noc předtím Noc předtím 1988 Herec
Noc předtím Noc předtím 1988 Herec
Noc předtím Noc předtím 1988 Herec