Ventimiglia, Milo (1977)

Milo Ventimiglia
  • Role: Herec
  • Datum narození: 8. července 1977
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Rocky Balboa Rocky Balboa 2006 Herec
Ozbrojení a nebezpeční Ozbrojení a nebezpeční 2009 Herec
Prokletí Prokletí 2005 Herec
Stay Alive Stay Alive 2006 Herec
Taková normální holka Taková normální holka 1999 Herec
Patologie Patologie 2008 Herec
Nejlepší je to na sněhu Nejlepší je to na sněhu 2003 Herec
Divoká noc Divoká noc 2005 Herec
Gamer Gamer 2009 Herec
Order of Chaos Order of Chaos 2010 Herec
The Divide The Divide 2012 Herec
Speedway Junky Speedway Junky 1999 Herec
Boys Life 2 Boys Life 2 1997 Herec