Shah, Naseeruddin (1950)

Naseeruddin Shah
  • Role: Herec
  • Datum narození: 20. července 1950
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Naseeruddin Shah

Film Rok Role
कुत्ते कुत्ते 2023 Herec
Man Woman Man Woman Man Woman Man Woman 2023 Režisér
The Broken Table The Broken Table 2023 Herec
COAT COAT 2023 Herec
गहराइयाँ गहराइयाँ 2022 Herec
मारीच मारीच 2022 Herec
দেবতার গ্রাস দেবতার গ্রাস 2022 Herec
The Daughter The Daughter 2022 Herec
The Miniaturist of Junagadh The Miniaturist of Junagadh 2021 Herec
Half Full Half Full 2020 Herec
Hameed The Unsung Humanist Hameed The Unsung Humanist 2020 Herec
मी रक़्सम मी रक़्सम 2020 Herec
Slunečná Ganga Slunečná Ganga 2019 Herec
रामप्रसाद की तेहरवी रामप्रसाद की तेहरवी 2019 Herec
The Tashkent Files The Tashkent Files 2019 Herec
अय्यारी अय्यारी 2018 Herec
ઢ 2018 Herec
Skin of Marble Skin of Marble 2018 Herec
Rogan Josh Rogan Josh 2018 Herec
होप और हम होप और हम 2018 Herec
न्यूड न्यूड 2018 Herec
The Hungry The Hungry 2017 Herec
इरादा इरादा 2017 Herec
Mumbai Underworld Mumbai Underworld 2017 Herec
बेगम जान बेगम जान 2017 Herec
ओके जानू ओके जानू 2017 Herec
Waiting Waiting 2016 Herec
Teraa Surroor Teraa Surroor 2016 Herec
جیون ہاتھی جیون ہاتھی 2016 Herec
द ब्लूबेरी हंट द ब्लूबेरी हंट 2016 Herec
Dharam Sankat Mein Dharam Sankat Mein 2015 Herec
Charlie Kay Chakkar Mein Charlie Kay Chakkar Mein 2015 Herec
Dirty Politics Dirty Politics 2015 Herec
Welcome Back Welcome Back 2015 Herec
फिर जिंदगी... फिर जिंदगी... 2015 Herec
Kolkata Junction Kolkata Junction 2014 Herec
INT. CAFÉ – NIGHT INT. CAFÉ – NIGHT 2014 Herec
डेढ़ इश्किया डेढ़ इश्किया 2014 Herec
Finding Fanny Finding Fanny 2014 Herec
सोना Spa सोना Spa 2013 Herec
The Coffin Maker The Coffin Maker 2013 Herec
Krrish 3 Krrish 3 2013 Herec
Taak Jhaank Taak Jhaank 2013 Herec
زندہ بھاگ زندہ بھاگ 2013 Herec
Jackpot Jackpot 2013 Herec
John Day John Day 2013 Herec
Celluloid Man Celluloid Man 2012 Herec
Chaalis Chauraasi Chaalis Chauraasi 2012 Herec
The Dirty Picture The Dirty Picture 2011 Herec
Život je jen jeden Život je jen jeden 2011 Herec
७ खून माफ़ ७ खून माफ़ 2011 Herec, Herec
Deool Deool 2011 Herec
Chargesheet Chargesheet 2011 Herec
Michael Michael 2011 Herec
Red Alert: The War Within Red Alert: The War Within 2010 Herec
इश्क़िया इश्क़िया 2010 Herec
Raajneeti Raajneeti 2010 Herec
PEEPLI [Live] PEEPLI [Live] 2010 Herec
Wilson Periera Wilson Periera 2010 Herec
Allah Ke Banday Allah Ke Banday 2010 Herec
That Girl in Yellow Boots That Girl in Yellow Boots 2010 Herec
Kuchař srdcem Kuchař srdcem 2009 Herec
Bolo Raam Bolo Raam 2009 Herec
फ़िराक फ़िराक 2009 Herec
Barah Aana Barah Aana 2009 Herec
Mithya Mithya 2008 Herec
Střílej bez varování Střílej bez varování 2008 Herec
जाने तू ... या जाने ना जाने तू ... या जाने ना 2008 Herec
Maharathi Maharathi 2008 Herec
A Wednesday! A Wednesday! 2008 Herec
Bombay To Bangkok Bombay To Bangkok 2008 Herec
Khuda Kay Liye Khuda Kay Liye 2007 Herec
अमल अमल 2007 Herec
दस कहानियाँ दस कहानियाँ 2007 Herec
यूँ होता तो क्या होता यूँ होता तो क्या होता 2006 Režisér
Valley of Flowers Valley of Flowers 2006 Herec
ओमकारा ओमकारा 2006 Herec
Banaras Banaras 2006 Herec
Shoonya Shoonya 2006 Herec
कृष कृष 2006 Herec
Mixed Doubles Mixed Doubles 2006 Herec
Parzania Parzania 2005 Herec
Iqbal Iqbal 2005 Herec
The Great New Wonderful The Great New Wonderful 2005 Herec
Being Cyrus Being Cyrus 2005 Herec
Zamilovaný duch Zamilovaný duch 2005 Herec
Main, Meri Patni Aur Woh Main, Meri Patni Aur Woh 2005 Herec
Home Delivery: Aapko... Ghar Tak Home Delivery: Aapko... Ghar Tak 2005 Herec
मक़बूल मक़बूल 2004 Herec
मैं हूँ ना मैं हूँ ना 2004 Herec
Asambhav Asambhav 2004 Herec
3 Deewarein 3 Deewarein 2003 Herec
Liga výjimečných Liga výjimečných 2003 Herec
Guru Mahaaguru Guru Mahaaguru 2002 Herec
Neel Parbat Ke Paar Neel Parbat Ke Paar 2002 Herec
Mujhe Meri Biwi Se Bachaao Mujhe Meri Biwi Se Bachaao 2001 Herec
Monsoon Wedding Monsoon Wedding 2001 Herec
Kasam Kasam 2001 Herec
गज गामिनी गज गामिनी 2000 Herec
ஹே ராம் ஹே ராம் 2000 Herec
Karvaan Karvaan 1999 Herec
भोपाल एक्सप्रेस भोपाल एक्सप्रेस 1999 Herec
सरफरोश सरफरोश 1999 Herec
Ribbons for Peace Ribbons for Peace 1998 Herec
Such a Long Journey Such a Long Journey 1998 Herec
Bombay Boys Bombay Boys 1998 Herec
China Gate China Gate 1998 Herec
Sar Utha Ke Jiyo Sar Utha Ke Jiyo 1998 Herec
Agnichakra Agnichakra 1997 Herec
दावा दावा 1997 Herec
लहू के दो रंग लहू के दो रंग 1997 Herec
Private Detective: Two Plus Two Plus One Private Detective: Two Plus Two Plus One 1997 Herec
Rajkumar Rajkumar 1996 Herec, Herec
Himmat Himmat 1996 Herec
चाहत चाहत 1996 Herec
नाजायज़ नाजायज़ 1995 Herec
Takkar Takkar 1995 Herec
Mohra Mohra 1994 Herec
कभी हाँ कभी ना कभी हाँ कभी ना 1994 Herec
त्रियाचरित्र त्रियाचरित्र 1994 Herec
द्रोह काल द्रोह काल 1994 Herec
Mr. Ahmed Mr. Ahmed 1994 Herec
പൊന്തൻ മാട പൊന്തൻ മാട 1994 Herec
Sir Sir 1993 Herec
Bedardi Bedardi 1993 Herec
Hasti Hasti 1993 Herec
लुटेरे लुटेरे 1993 Herec
Game Game 1993 Herec
Electric Moon Electric Moon 1992 Herec
चमत्कार चमत्कार 1992 Herec
विश्वात्मा विश्वात्मा 1992 Herec
Panaah Panaah 1992 Herec
Tahalka Tahalka 1992 Herec
Sau Crore Sau Crore 1991 Herec
Shikari Shikari 1991 Herec
Ek Ghar Ek Ghar 1991 Herec
Lakshmanrekha Lakshmanrekha 1991 Herec
चोर पे मोर चोर पे मोर 1990 Herec
Police Public Police Public 1990 Herec
Khoj Khoj 1989 Herec
ಮನೆ ಮನೆ 1989 Maskér, Herec
त्रिदेव त्रिदेव 1989 Herec
Anjaam Kuda Jaane Anjaam Kuda Jaane 1988 Herec
Libaas Libaas 1988 Herec
Maalamaal Maalamaal 1988 Herec, Herec
Rihaee Rihaee 1988 Herec
The Perfect Murder The Perfect Murder 1988 Herec
Pestonjee Pestonjee 1988 Herec
हीरो हीरालाल हीरो हीरालाल 1988 Herec
Mirza Ghalib Mirza Ghalib 1988 Herec
मिर्च मसाला मिर्च मसाला 1987 Herec
Yeh Woh Manzil To Nahin Yeh Woh Manzil To Nahin 1987 Herec
इजाज़त इजाज़त 1987 Herec
Jalwa Jalwa 1987 Herec
Karma Karma 1986 Herec
Musafir Musafir 1986 Herec
Shart Shart 1986 Herec
एक पल एक पल 1986 Herec
Genesis Genesis 1986 Herec
Surkhiyaan Surkhiyaan 1985 Herec
Anantyatra Anantyatra 1985 Herec
Ghulami Ghulami 1985 Herec
त्रिकाल त्रिकाल 1985 Herec
अघाट अघाट 1985 Herec
Lorie Lorie 1984 Herec
Mohan Joshi Hazir Ho! Mohan Joshi Hazir Ho! 1984 Herec
Giddh Giddh 1984 Herec
Party Party 1984 Herec
Holi Holi 1984 Herec
खंडहर खंडहर 1984 Herec
Paar Paar 1984 Herec
প্রতিদান প্রতিদান 1983 Herec
Masoom Masoom 1983 Herec
Mandi Mandi 1983 Herec
अर्ध सत्य अर्ध सत्य 1983 Herec
जाने भी दो यारों जाने भी दो यारों 1983 Herec
कथा कथा 1983 Herec
Haadsaa Haadsaa 1983 Herec
वो सात दिन वो सात दिन 1983 Herec
Sitam Sitam 1982 Herec
Swami Dada Swami Dada 1982 Herec
Naseeb Ni Balihari Naseeb Ni Balihari 1982 Herec
Aadharshila Aadharshila 1982 Herec
Dil... Akhir Dil Hai Dil... Akhir Dil Hai 1982 Herec
Bezubaan Bezubaan 1982 Herec
बाजार बाजार 1982 Herec
امراؤ جان امراؤ جان 1981 Herec
Tajurba Tajurba 1981 Herec
Man Versus Man Man Versus Man 1981 Herec
Sazaye Maut Sazaye Maut 1981 Herec
Chakra Chakra 1981 Herec
ભવની ભવાઈ ભવની ભવાઈ 1981 Herec
अल्बर्ट पिन्टो को गुस्सा क्यों आता है अल्बर्ट पिन्टो को गुस्सा क्यों आता है 1980 Herec
Hum Paanch Hum Paanch 1980 Herec
Khwab Khwab 1980 Herec
स्पर्श स्पर्श 1980 Herec
Sunayana Sunayana 1979 Herec
Shaayad Shaayad 1979 Herec
जुनून जुनून 1978 Herec
Hungama Bombay Ishtyle Hungama Bombay Ishtyle 1978 Herec
भूमिका भूमिका 1977 Herec
Tabbaliyu Neenade Magane Tabbaliyu Neenade Magane 1977 Herec
मंथन मंथन 1976 Herec
निशांत निशांत 1975 Herec
आन बान आन बान 1972 Herec
Naam Tha Kanhaiyalal Naam Tha Kanhaiyalal 1970 Herec
Tees Tees 1970 Herec
Krrish 4 Krrish 4 1970 Herec
மருதநாயகம் மருதநாயகம் 1970 Herec
Sapnon Ka Saudagar Sapnon Ka Saudagar 1968 Herec
Minimum Minimum Herec
Ul Jalool Ishq Ul Jalool Ishq Herec