Caro, Niki (1966)

Niki Caro
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 20. září 1966
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Niki Caro

Film Rok Role
Matka Matka 2023 Režisér
Mulan Mulan 2020 Režisér
Úkryt v zoo Úkryt v zoo 2017 Režisér
McFarland: Útěk před chudobou McFarland: Útěk před chudobou 2015 Režisér
42 One Dream Rush 42 One Dream Rush 2010 Režisér, Režisér
The Vintner's Luck The Vintner's Luck 2009 Spisovatel, Producent, Režisér
Její případ Její případ 2005 Režisér
Whale Rider Whale Rider 2003 Scénář, Režisér
Dark Stories: Tales from Beyond the Grave Dark Stories: Tales from Beyond the Grave 2001 Režisér
Memory & Desire Memory & Desire 1998 Scénář, Režisér
Sure to Rise Sure to Rise 1994 Režisér, Spisovatel
Virgin, Whore, Saint Virgin, Whore, Saint 1990 Režisér, Střihač, Spisovatel
Beautiful Ruins Beautiful Ruins 1970 Režisér
Callas Callas 1970 Scénář
Ruby Travel Ruby Travel Režisér