Philippe Torreton


Narození: 13. října 1965


Ochomýtal(a) se okolo filmů:


Okrsek 13: Ultimatum

Pěna dní

L'Ordre et la Morale

Trois jours et une vie

Monsieur N.

Filmografie

Captain Conan (1996)
Captain Conan
Monsieur N. (2003)
Napoléon Bonaparte
Ulzhan (2007)
Charles
Guilty (2011)
Alain Marécaux
Un été 44 - La libération (2004)
Himself
1919-1939 : la drôle de paix (2009)
Himself - Narrator (voice)
Felix and Lola (2001)
Félix
Tous cobayes ? (2012)
Narrator
Jean Jaurès, naissance d'un géant (2005)
Jean Jaurès
The Children of Chance (2016)
Docteur Daviel
Jean de La Fontaine, le défi (2007)
Colbert
Body to Body (2003)
Marco
Intime Conviction (2014)
Paul Villers
Free to Run (2016)
Voix
Vertiges de l'amour (2001)
Vincent
Flic tout simplement (2015)
Commandant Cardella
The Lives of Albert Camus (2020)
Narrator
Genet à Tanger (2020)
Jean Genet
La Traque (2021)
Michel Fourniret
Rollon - sur les traces du premier Normand (2021)
Narrateur (voice)
The Light (2004)
Yvon Le Guen
It All Starts Today (1999)
Daniel Lefebvre
District 13: Ultimatum (2009)
Le Président de la République
La pièce manquante (2013)
Le temps de cerveau disponible (2010)
Mystery at the Louvre Museum (2017)
Thenard
A Cursed Monarchy (2005)
The Great Meaulnes (2006)
M. Seurel
State Crime (2013)
Tournet
Mélancolie ouvrière (2018)
Auda
Raconte mon histoire (2017)
Voix
Forget Me (1995)
Fabrice
L.627 (1992)
Antoine
Rebellion (2011)
Christian Prouteau
The Black Angel (1994)
Christophe
Le bel été 1914 (1996)
Ernest Pailleron
Three Days and a Life (2019)
An Irrepressible Woman (2020)
Pierre Laval
Sky Fighters (2005)
Bertrand
A New Life (1993)
Fred
La Vie sera belle (2007)
Raymond Bourcier
Mood Indigo (2013)
Jean-Sol Partre
Simone, The Journey of the Century (2022)
André Perdriau

Výroba filmu