Kapoor, Rishi (1952)

Rishi Kapoor
  • Role: Herec
  • Datum narození: 4. září 1952
  • Datum úmrtí: 30. dubna 2020
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Rishi Kapoor

Film Rok Role
शर्माजी नमकीन शर्माजी नमकीन 2022 Herec
The Body (2019) The Body (2019) 2019 Herec
Jhootha Kahin Ka Jhootha Kahin Ka 2019 Herec
मुल्क मुल्क 2018 Herec
102 Not Out 102 Not Out 2018 Herec
Rajma Chawal Rajma Chawal 2018 Herec
मंटो मंटो 2018 Herec
Patel Ki Punjabi Shaadi Patel Ki Punjabi Shaadi 2017 Herec
Dastaan-E-Rafi Dastaan-E-Rafi 2016 Herec
Kapoor and Sons Kapoor and Sons 2016 Herec
Sanam Re Sanam Re 2016 Herec
Chalk N Duster Chalk N Duster 2016 Herec
All Is Well All Is Well 2015 Herec
Wedding Pullav Wedding Pullav 2015 Herec
बेवकूफ़ियां बेवकूफ़ियां 2014 Herec
Kaanchi Kaanchi 2014 Herec
Besharam Besharam 2013 Herec
शुद्ध देसी रोमांस शुद्ध देसी रोमांस 2013 Herec
डी डे डी डे 2013 Herec
Chashme Baddoor Chashme Baddoor 2013 Herec
अग्निपथ अग्निपथ 2012 Herec
हाउसफुल २ हाउसफुल २ 2012 Herec
Student of the Year Student of the Year 2012 Herec
Dokud budu žít Dokud budu žít 2012 Herec
टेल मी ओ खुदा टेल मी ओ खुदा 2011 Herec
Patiala House Patiala House 2011 Herec
Do Dooni Chaar Do Dooni Chaar 2010 Herec
दिल्ली ६ दिल्ली ६ 2009 Herec, Herec
चिंटू जी चिंटू जी 2009 Herec
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Herec
Kal Kissne Dekha Kal Kissne Dekha 2009 Herec
लव आज कल लव आज कल 2009 Herec
Thoda Pyaar Thoda Magic Thoda Pyaar Thoda Magic 2008 Herec
हल्ला बोल हल्ला बोल 2008 Herec
ओम शांति ओम ओम शांति ओम 2007 Herec
Ahoj, Londýne Ahoj, Londýne 2007 Herec, Herec
फ़ना फ़ना 2006 Herec
Pyaar Mein Twist Pyaar Mein Twist 2005 Herec
हम तुम हम तुम 2004 Herec
कुछ तो है कुछ तो है 2003 Herec
Love at Times Square Love at Times Square 2003 Herec
ये है जलवा ये है जलवा 2002 Herec
कुछ खट्टी कुछ मीठी कुछ खट्टी कुछ मीठी 2001 Herec
राजू चाचा राजू चाचा 2000 Herec
Karobaar Karobaar 2000 Herec, Herec
आ अब लौट चलें आ अब लौट चलें 1999 Režisér, Producent
जय हिन्द जय हिन्द 1999 Herec
कौन सच्चा कौन झूठा कौन सच्चा कौन झूठा 1997 Herec
Daraar Daraar 1996 Herec
Prem Granth Prem Granth 1996 Herec
Yaraana Yaraana 1995 Herec
Saajan Ki Baahon Mein Saajan Ki Baahon Mein 1995 Herec
Saajan Ka Ghar Saajan Ka Ghar 1994 Herec
Prem Yog Prem Yog 1994 Herec
Ghar Ki Izzat Ghar Ki Izzat 1994 Herec
Pehla Pehla Pyar Pehla Pehla Pyar 1994 Herec
Shreemaan Aashique Shreemaan Aashique 1993 Herec
गुरुदेव गुरुदेव 1993 Herec
Dhartiputra Dhartiputra 1993 Herec
अनमोल अनमोल 1993 Herec
Sahibaan Sahibaan 1993 Herec
Izzat Ki Roti Izzat Ki Roti 1993 Herec
दीवाना दीवाना 1992 Herec
Inteha Pyar Ki Inteha Pyar Ki 1992 Herec
Honeymoon Honeymoon 1992 Herec
Bol Radha Bol Bol Radha Bol 1992 Herec, Herec
Damini Damini 1992 Herec
Henna Henna 1991 Herec
Ajooba Ajooba 1991 Herec
बंजारन बंजारन 1991 Herec, Herec
Ghar Parivaar Ghar Parivaar 1991 Herec
Sheshnaag Sheshnaag 1990 Herec
Azaad Desh Ke Gulam Azaad Desh Ke Gulam 1990 Herec, Herec
Sherdil Sherdil 1990 Herec
Apna Ghar Apna Ghar 1989 Herec
Hathyar Hathyar 1989 Herec
Khoj Khoj 1989 Herec
Paraya Ghar Paraya Ghar 1989 Herec
Bade Ghar Ki Beti Bade Ghar Ki Beti 1989 Herec
चाँदनी चाँदनी 1989 Herec
Ghar Ghar Ki Kahani Ghar Ghar Ki Kahani 1988 Herec
घराना घराना 1988 Herec
Hamara Khandaan Hamara Khandaan 1988 Herec
विजय विजय 1988 Herec
खुदगर्ज़ खुदगर्ज़ 1987 Herec
Sindoor Sindoor 1987 Herec
Pyar Ke Kabil Pyar Ke Kabil 1987 Herec
Hawalaat Hawalaat 1987 Herec
एक चादर मैली सी एक चादर मैली सी 1986 Herec
नगीना नगीना 1986 Herec
नसीब अपना अपना नसीब अपना अपना 1986 Herec
Dosti Dhushmani Dosti Dhushmani 1986 Herec
Sitamgar Sitamgar 1985 Herec
सागर सागर 1985 Herec
Zamana Zamana 1985 Herec
तवाइफ़ तवाइफ़ 1985 Herec
दुनिया दुनिया 1984 Herec
Yeh Ishq Nahin Aasaan Yeh Ishq Nahin Aasaan 1984 Herec
Naukar Biwi Ka Naukar Biwi Ka 1983 Herec
बड़े दिल वाला बड़े दिल वाला 1983 Herec, Herec
कुली कुली 1983 Herec
ये वादा रहा ये वादा रहा 1982 Herec
Prem Rog Prem Rog 1982 Herec
Deedar-E-Yaar Deedar-E-Yaar 1982 Herec
Katilon Ke Kaatil Katilon Ke Kaatil 1981 Herec
Zamaane ko Dikhana hai Zamaane ko Dikhana hai 1981 Zpěvák playbacku, Herec
नसीब नसीब 1981 Herec
Ek Do Teen Chaar Ek Do Teen Chaar 1980 Herec
Gunahgaar Gunahgaar 1980 Herec
Do Premee Do Premee 1980 Herec
आप के दीवाने आप के दीवाने 1980 Herec
कर्ज़ कर्ज़ 1980 Herec
Dhan Daulat Dhan Daulat 1980 Herec
Jhoota Kahin Ka Jhoota Kahin Ka 1979 Herec
सरगम सरगम 1979 Herec
दुनिया मेरी जेब में दुनिया मेरी जेब में 1979 Herec
Badaltey Rishtey Badaltey Rishtey 1978 Herec
Phool Khile Hain Gulshan Gulshan Phool Khile Hain Gulshan Gulshan 1978 Herec
Naya Daur Naya Daur 1978 Herec
Anjane Mein Anjane Mein 1978 Herec
Pati Patni Aur Woh Pati Patni Aur Woh 1978 Herec
अमर अकबर एन्थोनी अमर अकबर एन्थोनी 1977 Herec
Chala Murari Hero Banne Chala Murari Hero Banne 1977 Herec
दूसरा आदमी दूसरा आदमी 1977 Herec
हम किसी से कम नहीं हम किसी से कम नहीं 1977 Herec
कभी कभी कभी कभी 1976 Herec
Barood Barood 1976 Herec
Laila-Majnu Laila-Majnu 1976 Herec, Herec
Khel Khel Mein Khel Khel Mein 1975 Herec
Zinda Dil Zinda Dil 1975 Herec, Herec
Rafoo Chakkar Rafoo Chakkar 1975 Herec
Raajaa Raajaa 1975 Herec, Herec
Zehreela Insaan Zehreela Insaan 1974 Herec
Bobby Bobby 1973 Herec
मेरा नाम जोकर मेरा नाम जोकर 1970 Herec