Roger Hanin


Narození: 20. října 1925


Ochomýtal(a) se okolo filmů:


Rocco a jeho bratři

U konce s dechem

Mstitelé

Bídníci

Le Grand Pardon

Filmografie

Le Grand Pardon (1982)
Raymond Beitoun
Le Grand Pardon 2 (1992)
Raymond Bettoun
Le Tigre se parfume à la dynamite (1965)
Louis Rapière
Train d'enfer (1985)
Commissaire Couturier
La Rumba (1987)
Beppo Manzoni
L'ennemi dans l'ombre (1960)
Serge Cazais
Fanny (2000)
César
César (2000)
César
Marius (2000)
César
Une Femme Explosive (1990)
Muller
Le solitaire passe a l'attaque (1966)
Franck Norman
Code Name: Tiger (1964)
Le Tigre
The King's Cake (1986)
Victor Harris
Gorilla's Waltz (1959)
Le Gorille
The Kick of Sirocco (1979)
Albert Narboni
Au bon beurre (1981)
Charles-Hubert Poissonnard
A Touch of Treason (1962)
Jean de Lursac
Spy Pit (1967)
Saint-Dominique
Le gorille a mordu l'archevêque (1962)
acteur
La Baraka (1982)
Aimé Prado
Soleil (1997)
Professeur Lévy
Jean Galmot, aventurier (1990)
Picard
Le Canard en fer blanc (1967)
François Cartier
My Other Husband (1983)
Philippe
Le Grand Carnaval (1983)
Léon Castelli
It Happened All Night (1960)
Michel Ferréol
Carré de dames pour un as (1966)
Daniel Layton, Agent B-17 / Tiger
Our Men in Bagdad (1966)
Sadov
L'étincelle (1984)
Maurice
Le chacal traque les filles (1967)
Bruno: Sunday's Child (1969)
Michel Fauvel
La femme du boulanger (1999)
Aimable Castanier
L'éternel mari (1993)
David
César Lévy (2008)
César Lévy
Ne meurs pas (2003)
Paul Dalembert
L'Etrange Monsieur Joseph (2001)
Joseph Joanovici
Last Summer in Tangiers (1987)
William Barres
Big Guns (1973)
Carré
March on Rome (1962)
Captain Paolinelli
Blood on His Sword (1961)
Charles le Téméraire
Le nombril du monde (1993)
Scali
A Bullet in the Gun Barrel (1958)
Dick
The Verdict (1959)
Antoine
Les bras de la nuit (1961)
The Most Gentle Confessions (1971)
Inspecteur Borelli
Devil's Ransom (1971)
Kurt
La chatte (1958)
Pierre
Poison Ivy (1953)
Un homme de main de Rudy
Le Protecteur (1974)
Julien Da Costa
Riff Raff Girls (1959)
acteur
Série noire (1955)
Ménard
Vous pigez ? (1955)
Istria
Le Fric (1959)
Robert Bertin
Code Name: Jaguar (1965)
Robert 'Bob' Stuart
Escapade (1957)
Olivier
Tamango (1958)
Bebe
The Revengers (1972)
Quiberon
L'Orchestre rouge (1989)
Berzine
Erotic Love-Games (1971)
André
Mademoiselle Navarro (2005)
Commissaire Navarro
Sugar (1978)
Roger Karbaoui
Vive Henri IV... vive l'amour! (1961)
Ravaillac
Sunday Encounter (1958)
Robert Sartori, subalterne de Jean pendant la guerre
Mad Race to Cote d'Azur (1975)
Canello
Petit Jour (1962)
Self
Earth Light (1970)
M. Brumeu, le père de Pierre
Certaines Nouvelles (1980)
Georges
The Blue Panther (1965)
Bruno Kerrien
The Wicked Go to Hell (1955)
Un mauvais garçon
He Who Must Die (1957)
Panagiotaros
Breathless (1960)
Carl Zombach
The Brides of Fu Manchu (1966)
Inspector Pierre Grimaldi
Chambre 12, Hôtel de Suède (1993)
Self
Le concierge (1973)
Barbarin
The Hand (1969)
L'inspecteur des grands magasins / Frascati
The Night Affair (1958)
Albert Simoni, le patron de "L'Œuf"
Hi-Jack Highway (1955)
René Schwob, le chef de la bande
Be Beautiful But Shut Up (1958)
Charlemagne, le voleur de bijoux
The Right of the Maddest (1973)
Le patron de l'hôtel
Rocco and His Brothers (1960)
Morini
Les Hussards (1955)
un soldat
Mitterrand et la télé (2021)
Self (archive footage)
Les Misérables (1982)
The Innkeeper

Výroba filmu

Train d'enfer (1985)
Režisér
La Rumba (1987)
Režisér
Le Pavé du Gorille (1990)
Režisér
Un coupable (1988)
Režisér
Le Protecteur (1974)
Režisér
Soleil (1997)
Režisér
Le faux-cul (1975)
Režisér
Soleil (1997)
Námět
Code Name: Tiger (1964)
Námět
Le Tigre se parfume à la dynamite (1965)
Scénář
Le Protecteur (1974)
Námět