Saxena, Sharat (1950)

Sharat Saxena
  • Role: Herec
  • Datum narození: 17. srpna 1950
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Sharat Saxena

Film Rok Role
Hume Toh Loot Liya Hume Toh Loot Liya 2023 Herec
ഗോൾഡ് ഗോൾഡ് 2022 Herec
शेरनी शेरनी 2021 Herec
సీటీమార్ సీటీమార్ 2021 Herec
जय मम्मी दी जय मम्मी दी 2020 Herec
It's My Life It's My Life 2020 Herec
Dabangg 3 Dabangg 3 2019 Herec
Setters Setters 2019 Herec
Thugs of Hindostan Thugs of Hindostan 2018 Herec
Race 3 Race 3 2018 Herec
Machine Machine 2017 Herec
விவேகம் விவேகம் 2017 Herec
சி3 சி3 2017 Herec
Anna Anna 2016 Herec
Luckhnowi Ishq Luckhnowi Ishq 2015 Herec
Pyaar Ka Punchnama 2 Pyaar Ka Punchnama 2 2015 Herec
Kis Kisko Pyaar Karoon Kis Kisko Pyaar Karoon 2015 Herec
Bratr Bajrangi Bratr Bajrangi 2015 Herec
हँसी तो फसी हँसी तो फसी 2014 Herec
Kaash Tum Hote Kaash Tum Hote 2014 Herec
Singham Returns Singham Returns 2014 Herec
Bin Phere Free Me Tere Bin Phere Free Me Tere 2013 Herec
Club 60 Club 60 2013 Herec
John Day John Day 2013 Herec
Ata Pata Lapatta Ata Pata Lapatta 2012 Herec
Jeena Hai Toh Thok Daal Jeena Hai Toh Thok Daal 2012 Herec
Bumboo Bumboo 2012 Herec
Bodyguard Bodyguard 2011 Herec
Sahi Dhandhe Galat Bande Sahi Dhandhe Galat Bande 2011 Herec
Ready Ready 2011 Herec
टेल मी ओ खुदा टेल मी ओ खुदा 2011 Herec
Na Jaane Kabse Na Jaane Kabse 2011 Herec
Kushti Kushti 2010 Herec
De Dana Dan De Dana Dan 2009 Herec
Bachelor Party Bachelor Party 2009 Herec
Kisaan Kisaan 2009 Herec
गोलमाल रिटर्न्स गोलमाल रिटर्न्स 2008 Herec
Hello Hello 2008 Herec, Herec
Mr. Black Mr. White Mr. Black Mr. White 2008 Herec
Good Luck! Good Luck! 2008 Herec
Nanhe Jaisalmer: A Dream Come True Nanhe Jaisalmer: A Dream Come True 2007 Herec
Pyaar Ke Side Effects Pyaar Ke Side Effects 2006 Herec
Další pochybnej kšeft Další pochybnej kšeft 2006 Herec, Herec
फ़ना फ़ना 2006 Herec
कृष कृष 2006 Herec
കിലുക്കം കിലുകിലുക്കം കിലുക്കം കിലുകിലുക്കം 2006 Herec
Bhagam Bhag Bhagam Bhag 2006 Herec
अलग अलग 2006 Herec
बाबुल बाबुल 2006 Herec
Kachchi Sadak Kachchi Sadak 2006 Herec
Mumbai Xpress Mumbai Xpress 2005 Herec
Padmashree Laloo Prasad Yadav Padmashree Laloo Prasad Yadav 2005 Herec
Viruddh... Family Comes First Viruddh... Family Comes First 2005 Herec
इन्सान इन्सान 2005 Herec
वाह! लाइफ हो तोह ऐसी! वाह! लाइफ हो तोह ऐसी! 2005 Herec
బన్నీ బన్నీ 2005 Herec
The Great New Wonderful The Great New Wonderful 2005 Herec
Inteqam: The Perfect Game Inteqam: The Perfect Game 2004 Herec
Karma Karma 2004 Herec
Asambhav Asambhav 2004 Herec
Meenaxi: Tale of 3 Cities Meenaxi: Tale of 3 Cities 2004 Herec
Tumsa Nahin Dekha: A Love Story Tumsa Nahin Dekha: A Love Story 2004 Herec
रक्त रक्त 2004 Herec
पांच पांच 2003 Herec
Om Om 2003 Herec
సింహాద్రి సింహాద్రి 2003 Herec
Haasil Haasil 2003 Herec
Talaash: The Hunt Begins Talaash: The Hunt Begins 2003 Herec
ये दिल ये दिल 2003 Herec
സി.ഐ.ഡി മൂസ സി.ഐ.ഡി മൂസ 2003 Herec
खुशी खुशी 2003 Herec
बागबान बागबान 2003 Herec
Parwana Parwana 2003 Herec
तुमको ना भूल पाएँगे तुमको ना भूल पाएँगे 2002 Herec, Herec
Akhiyon Se Goli Maare Akhiyon Se Goli Maare 2002 Herec
Maa Tujhhe Salaam Maa Tujhhe Salaam 2002 Herec
Rishtey Rishtey 2002 Herec
साथिया साथिया 2002 Herec, Herec
लव के लिये कुछ भी करेगा लव के लिये कुछ भी करेगा 2001 Herec
Kasam Kasam 2001 Herec
बस इतना सा ख्वाब है बस इतना सा ख्वाब है 2001 Herec
நரசிம்மா நரசிம்மா 2001 Herec
अजनबी अजनबी 2001 Herec
एक रिश्ता: प्यार का बंधन एक रिश्ता: प्यार का बंधन 2001 Herec
Sudhandhiram Sudhandhiram 2000 Herec
Okkadu Chaalu Okkadu Chaalu 2000 Herec
जोश जोश 2000 Herec
फिर भी दिल है हिंदुस्तानी फिर भी दिल है हिंदुस्तानी 2000 Herec
बादशाह बादशाह 1999 Herec, Herec
ग़ुलाम ग़ुलाम 1998 Herec, Herec
फोजी फोजी 1998 Herec, Herec
डुप्लीकेट डुप्लीकेट 1998 Herec
Bade Miyan Chote Miyan Bade Miyan Chote Miyan 1998 Herec
2001: Do Hazaar Ek 2001: Do Hazaar Ek 1998 Herec
Gupt: The Hidden Truth Gupt: The Hidden Truth 1997 Herec
ज़िद्दी ज़िद्दी 1997 Herec
Gundaraj Gundaraj 1995 Herec
നിര്‍ണ്ണയം നിര്‍ണ്ണയം 1995 Herec
Paappi Devataa Paappi Devataa 1995 Herec
Money Money Money Money 1995 Herec
Mugguru Monagallu Mugguru Monagallu 1994 Herec
Varasudu Varasudu 1993 Herec
आशिक आवारा आशिक आवारा 1993 Herec
ముఠా మేస్త్రి ముఠా మేస్త్రి 1993 Herec
Money Money 1993 Herec
Ek Hi Raasta Ek Hi Raasta 1993 Herec
மன்னன் மன்னன் 1992 Herec, Herec
विश्वात्मा विश्वात्मा 1992 Herec
आज का गुंडाराज आज का गुंडाराज 1992 Herec
Humshakal Humshakal 1992 Herec
Khiladi Khiladi 1992 Herec
Zulm Ki Hukumat Zulm Ki Hukumat 1992 Herec
Muskurahat Muskurahat 1992 Herec
बंजारन बंजारन 1991 Herec
Pathimoonam Number Veedu Pathimoonam Number Veedu 1991 Herec
குணா குணா 1991 Herec
నిర్ణయం నిర్ణయం 1991 Herec
കിലുക്കം കിലുക്കം 1991 Herec
Hum Se Na Takrana Hum Se Na Takrana 1990 Herec
உறுதிமொழி உறுதிமொழி 1990 Herec
घायल घायल 1990 Herec
अग्निपथ अग्निपथ 1990 Herec
थानेदार थानेदार 1990 Herec
Mujrim Mujrim 1989 Herec
त्रिदेव त्रिदेव 1989 Herec
Mahaadev Mahaadev 1989 Herec
Rakhwala Rakhwala 1989 Herec
Aag Se Khelenge Aag Se Khelenge 1989 Herec
आखिरी अदालत आखिरी अदालत 1988 Herec
ആര്യൻ ആര്യൻ 1988 Herec
शहँशाह शहँशाह 1988 Herec
Khatron Ke Khiladi Khatron Ke Khiladi 1988 Herec, Herec
मिस्टर इंडिया मिस्टर इंडिया 1987 Herec, Herec
Inaam Dus Hazaar Inaam Dus Hazaar 1987 Herec
Deewana Tere Naam Ka Deewana Tere Naam Ka 1987 Herec
Jaan Hatheli Pe Jaan Hatheli Pe 1987 Herec
तन बदन तन बदन 1986 Herec
Mera Dharam Mera Dharam 1986 Herec
Jaal Jaal 1986 Herec
Paththar Paththar 1985 Herec
Bhavani Junction Bhavani Junction 1985 Herec
Jeevante Jeevan Jeevante Jeevan 1985 Herec
सागर सागर 1985 Herec
Geraftaar Geraftaar 1985 Herec
Bepanaah Bepanaah 1985 Herec
Aitbaar Aitbaar 1985 Herec
Ek Saudagar Ek Saudagar 1985 Herec
बॉक्सर बॉक्सर 1984 Herec
Aasmaan Aasmaan 1984 Herec
What the Law Will Do What the Law Will Do 1984 Herec
Ucha Dar Babe Nanak Da Ucha Dar Babe Nanak Da 1982 Herec
शक्ति शक्ति 1982 Herec
Farz Aur Kanoon Farz Aur Kanoon 1982 Herec
Ghazab Ghazab 1982 Herec
Main Aur Mera Hathi Main Aur Mera Hathi 1981 Herec
Harjaee Harjaee 1981 Herec
दोस्ताना दोस्ताना 1980 Herec
शान शान 1980 Herec
काला पत्थर काला पत्थर 1979 Herec, Herec
Bhayaanak Bhayaanak 1979 Herec
Kasme Vaade Kasme Vaade 1978 Herec
टूटे खिलोने टूटे खिलोने 1978 Herec
बेनाम बेनाम 1974 Herec
Naam Naam 1970 Herec
Welcome to Bajrangpur Welcome to Bajrangpur 1970 Herec
Train from Chhapraula Train from Chhapraula Herec
Jewel Thief Jewel Thief Herec