Kubrick, Stanley (1928)

Stanley Kubrick
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 26. července 1928
  • Datum úmrtí: 7. března 1999
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
2001: Vesmírná Odysea 2001: Vesmírná Odysea 1968 Herec
2001: Vesmírná Odysea 2001: Vesmírná Odysea 1968 Scénář
2001: Vesmírná Odysea 2001: Vesmírná Odysea 1968 Režisér
2001: Vesmírná Odysea 2001: Vesmírná Odysea 1968 Producent
2001: Vesmírná Odysea 2001: Vesmírná Odysea 1968 Vizuální efekty
Mechanický pomeranč Mechanický pomeranč 1971 Scénář
Mechanický pomeranč Mechanický pomeranč 1971 Režisér
Mechanický pomeranč Mechanický pomeranč 1971 Producent
The Killing The Killing 1956 Scénář
The Killing The Killing 1956 Režisér
Spalující touha Spalující touha 1999 Herec
Spalující touha Spalující touha 1999 Scénář
Spalující touha Spalující touha 1999 Režisér
Spalující touha Spalující touha 1999 Producent
Olověná vesta Olověná vesta 1987 Herec
Olověná vesta Olověná vesta 1987 Scénář
Olověná vesta Olověná vesta 1987 Režisér
Olověná vesta Olověná vesta 1987 Producent
A.I. Umělá inteligence A.I. Umělá inteligence 2001 Nápad
Osvícení Osvícení 1980 Scénář
Osvícení Osvícení 1980 Režisér
Osvícení Osvícení 1980 Producent
Lolita Lolita 1962 Režisér
Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu 1964 Scénář
Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu 1964 Režisér
Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu 1964 Producent
Spartakus Spartakus 1960 Režisér
Stezky slávy Stezky slávy 1957 Scénář
Stezky slávy Stezky slávy 1957 Režisér
Stezky slávy Stezky slávy 1957 Výkonný producent
Stezky slávy Stezky slávy 1957 Další fotografie
Opération Lune Opération Lune 2002 Herec
Barry Lyndon Barry Lyndon 1975 Scénář
Barry Lyndon Barry Lyndon 1975 Režisér
Barry Lyndon Barry Lyndon 1975 Producent
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Režisér
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Ředitel fotografie
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Střihač
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Producent
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Zvukový editor
Vrahův polibek Vrahův polibek 1955 Příběh
Strach a touha Strach a touha 1953 Režisér
Strach a touha Strach a touha 1953 Ředitel fotografie
Strach a touha Strach a touha 1953 Střihač
Strach a touha Strach a touha 1953 Producent
Making 'The Shining' Making 'The Shining' 1980 Herec
Stanley Kubrick: A Life in Pictures Stanley Kubrick: A Life in Pictures 2001 Herec
Dreams That Money Can Buy Dreams That Money Can Buy 1947 Herec
The Seafarers The Seafarers 1953 Režisér
The Seafarers The Seafarers 1953 Ředitel fotografie
The Seafarers The Seafarers 1953 Střihač
The Seafarers The Seafarers 1953 Zvuk
Day of the Fight Day of the Fight 1951 Herec
Day of the Fight Day of the Fight 1951 Režisér
Day of the Fight Day of the Fight 1951 Ředitel fotografie
Day of the Fight Day of the Fight 1951 Producent
Flying Padre Flying Padre 1951 Režisér
Flying Padre Flying Padre 1951 Ředitel fotografie