Talsania, Tiku

Tiku Talsania
  • Role: Herec
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Tiku Talsania

Film Rok Role
सर्कस सर्कस 2022 Herec
इत्तु सी बात इत्तु सी बात 2022 Herec
Vaahlam Jaao Ne Vaahlam Jaao Ne 2022 Herec
हंगामा २ हंगामा २ 2021 Herec
Dramebaaz Kalakaar Dramebaaz Kalakaar 2017 Herec
Aav Taru Kari Nakhu Aav Taru Kari Nakhu 2017 Herec
Mere Genie Uncle Mere Genie Uncle 2015 Herec
Chor Bazaari Chor Bazaari 2015 Herec
Výběrová jednotka Výběrová jednotka 2013 Herec
Milta Hai Chance by Chance Milta Hai Chance by Chance 2011 Herec
Muskurake Dekh Zara Muskurake Dekh Zara 2010 Herec
आओ विश करें आओ विश करें 2009 Herec, Herec, Herec
Shortkut - The Con Is On Shortkut - The Con Is On 2009 Herec, Herec
ढोल ढोल 2007 Herec, Herec
Partner Partner 2007 Herec
Love in Japan Love in Japan 2006 Herec
Aap Ki Khatir Aap Ki Khatir 2006 Herec
मालामाल वीकली मालामाल वीकली 2006 Herec, Herec
Home Delivery: Aapko... Ghar Tak Home Delivery: Aapko... Ghar Tak 2005 Herec
Ishq Hai Tumse Ishq Hai Tumse 2004 Herec
Tujhe Meri Kasam Tujhe Meri Kasam 2003 Herec
Hungama Hungama 2003 Herec
Chori Chori Chori Chori 2003 Herec
Ek Aur Ek Gyarah: By Hook or by Crook Ek Aur Ek Gyarah: By Hook or by Crook 2003 Herec
Soch Soch 2002 Herec, Herec
Kitne Door... Kitne Paas Kitne Door... Kitne Paas 2002 Herec
देवदास देवदास 2002 Herec
Deewangee Deewangee 2002 Herec
Shakti: The Power Shakti: The Power 2002 Herec
Yeh Raaste Hain Pyaar Ke Yeh Raaste Hain Pyaar Ke 2001 Herec
Jodi No. 1 Jodi No. 1 2001 Herec
Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya Aamdani Atthanni Kharcha Rupaiya 2001 Herec
दिल ने फिर याद किया दिल ने फिर याद किया 2001 Herec
Tarkieb Tarkieb 2000 Herec
Tera Jadoo Chal Gayaa Tera Jadoo Chal Gayaa 2000 Herec
राजू चाचा राजू चाचा 2000 Herec
Dahek A Burning Passion Dahek A Burning Passion 1999 Herec
Jaalsaaz Jaalsaaz 1999 Herec
Ustadon Ke Ustad Ustadon Ke Ustad 1998 Herec
Gharwali Baharwali Gharwali Baharwali 1998 Herec
डुप्लीकेट डुप्लीकेट 1998 Herec
प्यार तो होना ही था प्यार तो होना ही था 1998 Herec
Bade Miyan Chote Miyan Bade Miyan Chote Miyan 1998 Herec
Hero No. 1 Hero No. 1 1997 Herec, Herec
Mrityudaata Mrityudaata 1997 Herec
Virasat Virasat 1997 Herec
Ghoonghat Ghoonghat 1997 Herec
चाहत चाहत 1996 Herec
Smuggler Smuggler 1996 Herec
दस्तक दस्तक 1996 Herec
Khiladiyon Ka Khiladi Khiladiyon Ka Khiladi 1996 Herec
Raja Hindustani Raja Hindustani 1996 Herec
Mr. Bechara Mr. Bechara 1996 Herec
Daraar Daraar 1996 Herec
Papa Kahte Hain Papa Kahte Hain 1996 Herec
Veer Veer 1995 Herec
नाजायज़ नाजायज़ 1995 Herec
Takkar Takkar 1995 Herec
तकदीरवाला तकदीरवाला 1995 Herec
Ahankaar Ahankaar 1995 Herec
राजा राजा 1995 Herec
Ram Shastra Ram Shastra 1995 Herec
ओह डार्लिंग यह है इंडिया! ओह डार्लिंग यह है इंडिया! 1995 Herec
कभी हाँ कभी ना कभी हाँ कभी ना 1994 Herec
Pehla Pehla Pyar Pehla Pehla Pyar 1994 Herec
Suhaag Suhaag 1994 Herec
अंदाज़ अपना अपना अंदाज़ अपना अपना 1994 Herec
Vaade Iraade Vaade Iraade 1994 Herec
Phool Phool 1993 Herec
Hum Hain Kamaal Ke Hum Hain Kamaal Ke 1993 Herec
रंग रंग 1993 Herec
Shreemaan Aashique Shreemaan Aashique 1993 Herec
Hum Hain Rahi Pyar Ke Hum Hain Rahi Pyar Ke 1993 Herec
त्यागी त्यागी 1992 Herec
एक लड़का एक लड़की एक लड़का एक लड़की 1992 Herec
Umar 55 Ki Dil Bachpan Ka Umar 55 Ki Dil Bachpan Ka 1992 Herec
Hatyarin Hatyarin 1991 Herec
दिल है कि मानता नहीं दिल है कि मानता नहीं 1991 Herec
Azaad Desh Ke Gulam Azaad Desh Ke Gulam 1990 Herec
वह फिर आएगी वह फिर आएगी 1988 Herec
Shiva Shakti Shiva Shakti 1988 Herec
Sadak Chhap Sadak Chhap 1987 Herec
Param Dharam Param Dharam 1987 Herec
Insaf Ki Pukar Insaf Ki Pukar 1987 Herec
कुदरत का कानून कुदरत का कानून 1987 Herec
Asli Naqli Asli Naqli 1986 Herec
शास्त्री विरुद्ध शास्त्री शास्त्री विरुद्ध शास्त्री 1970 Herec