Curry, Tim (1946)

Tim Curry
  • Role: Herec
  • Datum narození: 19. dubna 1946
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Sám doma 2: Ztracen v New Yorku Sám doma 2: Ztracen v New Yorku 1992 Herec
Hon na ponorku Hon na ponorku 1990 Herec
Scary Movie 2 Scary Movie 2 2001 Herec
Charlieho andílci Charlieho andílci 2000 Herec
Muž stínu Muž stínu 1994 Herec
Garfield 2 Garfield 2 2006 Herec
Nabitá zbraň 1 Nabitá zbraň 1 1993 Herec
Tři mušketýři Tři mušketýři 1993 Herec
Kongo Kongo 1995 Herec
Muppet Treasure Island Muppet Treasure Island 1996 Herec
Kinsey Kinsey 2004 Herec
Návrat Addamsovy rodiny Návrat Addamsovy rodiny 1998 Herec
Oscar Oscar 1991 Herec
Legenda Legenda 1985 Herec
Scooby-Doo a král skřítků Scooby-Doo a král skřítků 2008 Herec
FernGully: The Last Rainforest FernGully: The Last Rainforest 1992 Herec
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce 1997 Herec
Cesta na Měsíc 3D Cesta na Měsíc 3D 2008 Herec
Milionové Vánoce Milionové Vánoce 2007 Herec
Valiant Valiant 2005 Herec
Thornberryovi na cestách Thornberryovi na cestách 2002 Herec
Lumpíci ve filmu Lumpíci ve filmu 1998 Herec
McHale's Navy McHale's Navy 1997 Herec
Barbie v Louskáčku Barbie v Louskáčku 2001 Herec
Stopa Stopa 1985 Herec
Annie Annie 1982 Herec
Lumpíci v Paříži: Film Lumpíci v Paříži: Film 2000 Herec
Scooby-Doo a duch čarodějky Scooby-Doo a duch čarodějky 1999 Herec
Kletba Měsíčního údolí Kletba Měsíčního údolí 2009 Herec
Kletba Měsíčního údolí Kletba Měsíčního údolí 2009 Herec
Bartok Bartok 1999 Herec
Bartok Bartok 1999 Herec
Four Dogs Playing Poker Four Dogs Playing Poker 2000 Herec
Lumpíci v divočině Lumpíci v divočině 2003 Herec
The Chosen One The Chosen One 2007 Herec
Barbie a tři mušketýři Barbie a tři mušketýři 2009 Herec
Barbie a tři mušketýři Barbie a tři mušketýři 2009 Herec
Zvědavý George: Následuj opici Zvědavý George: Následuj opici 2009 Herec
The Worst Witch The Worst Witch 1986 Herec
The Worst Witch The Worst Witch 1986 Herec
Nekonečná párty Nekonečná párty 2000 Herec
Queer Duck: The Movie Queer Duck: The Movie 2006 Herec
Rocky Horror Picture Show Rocky Horror Picture Show 1975 Herec
Jimmy Timmy Power Hour 2: When Nerds Collide Jimmy Timmy Power Hour 2: When Nerds Collide 2006 Herec
Ritual Ritual 2002 Herec
Jackie's Back! Jackie's Back! 1999 Herec
Jackie's Back! Jackie's Back! 1999 Herec
Wolf Girl Wolf Girl 2001 Herec
Bailey's Billion$ Bailey's Billion$ 2005 Herec
A Christmas Carol A Christmas Carol 1997 Herec
Roger Waters: The Wall—Live in Berlin Roger Waters: The Wall—Live in Berlin 1990 Herec
The Shout The Shout 1978 Herec
Oliver Twist Oliver Twist 1983 Herec
Oliver Twist Oliver Twist 1983 Herec
Sammyho dobrodružství Sammyho dobrodružství 2010 Herec
Burke & Hare Burke & Hare 2010 Herec
Daisy-Head Mayzie Daisy-Head Mayzie 1995 Herec
The Pebble and the Penguin The Pebble and the Penguin 1995 Herec
The Pebble and the Penguin The Pebble and the Penguin 1995 Herec
Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off 1996 Herec