Wang, Zhiwen (1966)

Zhiwen Wang
  • Role: Herec
  • Datum narození: 25. června 1966
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Zhiwen Wang

Film Rok Role
只是一次偶然的旅行 只是一次偶然的旅行 2021 Herec
最长一枪‎ 最长一枪‎ 2019 Herec
生化药尸 生化药尸 2017 Kaskadérské kousky
相爱相亲 相爱相亲 2017 Herec
北京遇上西雅图之不二情书 北京遇上西雅图之不二情书 2016 Herec
回到被爱的每一天 回到被爱的每一天 2015 Herec
一步之遥 一步之遥 2014 Herec
黃金時代 黃金時代 2014 Herec
麦田 麦田 2009 Herec, Herec
风声 风声 2009 Herec
两个人的房间 两个人的房间 2008 Herec
小说 小说 2007 Herec
兄弟 兄弟 2007 Herec
Válka rozumu a cti Válka rozumu a cti 2006 Herec
美人依旧 美人依旧 2005 Herec
求求你,表扬我 求求你,表扬我 2005 Herec
天黑請閉眼 天黑請閉眼 2004 Herec
愛·作戰 愛·作戰 2004 Herec
天黑请闭眼 天黑请闭眼 2004 Herec
Am anderen Ende der Brücke Am anderen Ende der Brücke 2002 Herec
和你在一起 和你在一起 2002 Herec
谁说我不在乎 谁说我不在乎 2001 Herec
说出你的秘密 说出你的秘密 1999 Herec
荆轲刺秦王 荆轲刺秦王 1998 Herec
半生緣 半生緣 1997 Herec
飞虎队 飞虎队 1995 Herec
周末情人 周末情人 1995 Herec
红粉 红粉 1995 Herec
家丑 家丑 1994 Herec
秘密采访 秘密采访 1989 Herec
红军留下的儿子 红军留下的儿子 1985 Herec
英格力士 英格力士 1970 Herec