Wahab, Zarina (1959)

Zarina Wahab
  • Role: Herec
  • Datum narození: 17. července 1959
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Zarina Wahab

Film Rok Role
The Purvanchal Files The Purvanchal Files 2023 Herec
अजमेर 92 अजमेर 92 2023 Herec
जोगीरा सारा रा रा जोगीरा सारा रा रा 2023 Herec
విరాట పర్వం విరాట పర్వం 2022 Herec
ലളിതം സുന്ദരം ലളിതം സുന്ദരം 2022 Herec
Before You Die Before You Die 2022 Herec
इश्क़ पश्मीना इश्क़ पश्मीना 2022 Herec
Shaadi, Dahej and Gangster Shaadi, Dahej and Gangster 2021 Herec
गन्स ऑफ़ बनारस गन्स ऑफ़ बनारस 2020 Herec
And The ഓസ്‌കാര്‍ Goes To... And The ഓസ്‌കാര്‍ Goes To... 2019 Herec
पी एम नरेंद्र मोदी पी एम नरेंद्र मोदी 2019 Herec
One Day: Justice Delivered One Day: Justice Delivered 2019 Herec
जंक्शन वाराणसी जंक्शन वाराणसी 2019 Herec
Objection My God Objection My God 2018 Herec
വിശ്വാസപൂര്‍വ്വം മന്‍സൂര്‍ വിശ്വാസപൂര്‍വ്വം മന്‍സൂര്‍ 2017 Herec
തൃശ്ശിവപേരൂർ ക്ലിപ്തം തൃശ്ശിവപേരൂർ ക്ലിപ്തം 2017 Herec
Yea Toh Two Much Ho Gayaa Yea Toh Two Much Ho Gayaa 2016 Herec
Chalk N Duster Chalk N Duster 2016 Herec
Dil Dhadakne Do Dil Dhadakne Do 2015 Herec
हिम्मतवाला हिम्मतवाला 2013 Herec
ഒളിപ്പോര് ഒളിപ്പോര് 2013 Herec
I, Me aur Main I, Me aur Main 2013 Herec
ज़िला गाज़ियाबाद ज़िला गाज़ियाबाद 2013 Herec
விஸ்வரூபம் விஸ்வரூபம் 2013 Herec
ആറു സുന്ദരിമാരുടെ കഥ ആറു സുന്ദരിമാരുടെ കഥ 2013 Herec
अग्निपथ अग्निपथ 2012 Herec
ആദാമിന്‍റെ  മകൻ അബു ആദാമിന്‍റെ മകൻ അബു 2011 Herec
रक्त चरित्र २ रक्त चरित्र २ 2010 Herec, Herec
Jmenuji se Khan Jmenuji se Khan 2010 Herec
रखता चरित्र रखता चरित्र 2010 Herec
ആഗതന്‍ ആഗതന്‍ 2010 Herec
Ek: The Power of One Ek: The Power of One 2009 Herec
Calendar Calendar 2009 Herec
Prateeksha Prateeksha 2006 Herec
Jaane Hoga Kya Jaane Hoga Kya 2006 Herec
Kisna Kisna 2005 Herec
दिल मांगे मोर दिल मांगे मोर 2004 Herec
Sant Gyaneshwar Sant Gyaneshwar 2000 Herec
Toofan Toofan 1989 Herec
Mera Yaar Mera Dushman Mera Yaar Mera Dushman 1987 Herec
Adhikar Adhikar 1986 Herec
दहलीज़ दहलीज़ 1986 Herec
Maqaar Maqaar 1986 Herec
ചൂടാത്ത പൂക്കൾ ചൂടാത്ത പൂക്കൾ 1985 Herec
Mera Damad Mera Damad 1985 Herec, Herec
പുന്നാരം ചൊല്ലി ചൊല്ലി പുന്നാരം ചൊല്ലി ചൊല്ലി 1985 Herec
മനസ്സറിയാതെ മനസ്സറിയാതെ 1984 Herec
Poster Poster 1984 Herec
Hanste Khelte Hanste Khelte 1984 Herec
ഫുട്ബാള്‍ ഫുട്ബാള്‍ 1982 Herec
എന്തിനോ പൂകുന്ന പൂകൾ എന്തിനോ പൂകുന്ന പൂകൾ 1982 Herec
ശരവർഷം ശരവർഷം 1982 Herec
വീട് വീട് 1982 Herec
Ek Aur Ek Gyarah Ek Aur Ek Gyarah 1981 Herec
പാളങ്ങൾ പാളങ്ങൾ 1981 Herec
Paanch Qaidi Paanch Qaidi 1981 Herec
Jazbaat Jazbaat 1980 Herec, Herec
Aakhri Insaaf Aakhri Insaaf 1980 Herec
നായാട്ട് നായാട്ട് 1980 Herec
Sitara Sitara 1980 Herec
ചാമരം ചാമരം 1980 Herec
Jeena Yahan Jeena Yahan 1979 Herec
Naiyya Naiyya 1979 Herec
Sawan Ko Aane Do Sawan Ko Aane Do 1979 Herec
Anpadh Anpadh 1978 Herec
മദനോത്സവം മദനോത്സവം 1978 Herec
நவரத்தினம் நவரத்தினம் 1977 Herec
Agar... If Agar... If 1977 Herec
Gharaonda Gharaonda 1977 Herec
Chitchor Chitchor 1976 Herec
Ishk Ishk Ishk Ishk Ishk Ishk 1974 Herec