Akhtar, Zoya (1972)

Zoya Akhtar
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 14. října 1972
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Zoya Akhtar

Film Rok Role
द आर्चीज़ द आर्चीज़ 2023 Textař, Režisér, Producent, Příběh, Scénář
Příběhy duchů Příběhy duchů 2020 Režisér
Gully boy: Kluk ze štrýtu Gully boy: Kluk ze štrýtu 2019 Producent, Režisér, Scénář
Příběhy chtíče Příběhy chtíče 2018 Režisér
Dil Dhadakne Do Dil Dhadakne Do 2015 Příběh, Scénář, Režisér
Words with Gods Words with Gods 2014 Scénář
तलाश तलाश 2012 Scénář, Příběh
Život je jen jeden Život je jen jeden 2011 Režisér, Spisovatel, Příběh
Luck by Chance Luck by Chance 2009 Režisér, Výkonný producent, Scénář, Příběh
Migration Migration 2008 Scénář
Honeymoon Travels Pvt. Ltd. Honeymoon Travels Pvt. Ltd. 2007 Výkonný producent
लक्ष्य लक्ष्य 2004 Výkonný producent, První asistent režiséra
Mé srdce touží Mé srdce touží 2001 Režisér obsazení rolí, Asistent režiséra
Bombay Boys Bombay Boys 1998 Asistent režiséra
Kámasútra Kámasútra 1996 Herec
खो गए हम कहां खो गए हम कहां 1970 Spisovatel, Producent
Jee Le Zaraa Jee Le Zaraa 1970 Producent, Spisovatel
Passage of Family Passage of Family Spisovatel, Producent
Untitled Aamir Khan/Zoya Akhtar Project Untitled Aamir Khan/Zoya Akhtar Project Režisér, Spisovatel