Hoffman, Dustin (1937)

Dustin Hoffman
  • Role: Herec
  • Datum narození: 8. srpna 1937
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Rain Man Rain Man 1988 Herec
Vrtěti psem Vrtěti psem 1997 Herec
Jeho fotr, to je lotr! Jeho fotr, to je lotr! 2004 Herec
Spáči Spáči 1996 Herec
Hledání Země - Nezemě Hledání Země - Nezemě 2004 Herec
Hook Hook 1991 Herec
Hook Hook 1991 Herec
Všichni prezidentovi muži Všichni prezidentovi muži 1976 Herec
Strašáci Strašáci 1971 Herec
Horší to už nebude Horší to už nebude 2006 Herec
Parfém: Příběh vraha Parfém: Příběh vraha 2006 Herec
Prázdniny Prázdniny 2006 Herec
Mám rád Huckabees Mám rád Huckabees 2004 Herec
Říše hraček Říše hraček 2007 Herec
Půlnoční kovboj Půlnoční kovboj 1969 Herec
Un dollaro per 7 vigliacchi Un dollaro per 7 vigliacchi 1968 Herec
Motýlek Motýlek 1973 Herec
Rychlý Stripes Rychlý Stripes 2005 Herec
Smrtící epidemie Smrtící epidemie 1995 Herec
Dick Tracy Dick Tracy 1990 Herec
Kung Fu Panda Kung Fu Panda 2008 Herec
Tootsie Tootsie 1982 Herec
Tootsie Tootsie 1982 Herec
Ztracené město Ztracené město 2005 Herec
Město šílenců Město šílenců 1997 Herec
Johanka z Arku Johanka z Arku 1999 Herec
Koule Koule 1998 Herec
Příběh o Zoufálkovi Příběh o Zoufálkovi 2008 Herec
Maratonec Maratonec 1976 Herec
Rodinný podnik Rodinný podnik 1989 Herec
Hrdina proti své vůli Hrdina proti své vůli 1992 Herec
Chladnokrevně Chladnokrevně 2003 Herec
Malý Velký Muž Malý Velký Muž 1970 Herec
Porota Porota 2003 Herec
Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod 2004 Herec
Kramerová versus Kramer Kramerová versus Kramer 1979 Herec
Smrt obchodního cestujícího Smrt obchodního cestujícího 1985 Herec
Billy Bathgate Billy Bathgate 1991 Herec
Ishtar Ishtar 1987 Herec
Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five 2008 Herec
La Classe américaine La Classe américaine 1993 Herec
Poslední čas na lásku Poslední čas na lásku 2008 Herec
Ďáblova čísla Ďáblova čísla 1999 Herec
Ďáblova čísla Ďáblova čísla 1999 Výkonný producent
Straight Time Straight Time 1978 Herec
The Point The Point 1971 Herec
The Point The Point 1971 Herec
The Point The Point 1971 Herec
The Point The Point 1971 Herec
Billy Connolly: Erect for 30 Years Billy Connolly: Erect for 30 Years 1999 Herec
Lenny Lenny 1974 Herec
A Walk on the Moon A Walk on the Moon 1999 Producent
The Kid Stays in the Picture The Kid Stays in the Picture 2002 Herec
Půlnoční míle Půlnoční míle 2002 Herec
Agatha Agatha 1979 Herec
Agatha Agatha 1979 Producent
Jak ukrást bizona Jak ukrást bizona 1996 Herec
Absolvent Absolvent 1967 Herec
Tarzan and the Lost City Tarzan and the Lost City 1998 Producent
Tarzan and the Lost City Tarzan and the Lost City 1998 Producent
Fotři jsou lotři Fotři jsou lotři 2010 Herec
Visual Acoustics Visual Acoustics 2008 Herec
Barneyho ženy Barneyho ženy 2010 Herec
Terror in the Aisles Terror in the Aisles 1984 Herec
Kung Fu Panda 2 Kung Fu Panda 2 2011 Herec
Kung Fu Panda 2 Kung Fu Panda 2 2011 Herec
Free to Be… You and Me Free to Be… You and Me 1974 Herec
Kung Fu Panda slaví svátky Kung Fu Panda slaví svátky 2010 Herec
A Wish for Wings That Work A Wish for Wings That Work 1991 Herec
Alfréde, Alfréde! Alfréde, Alfréde! 1972 Herec
Trumbo Trumbo 2007 Herec
Trumbo Trumbo 2007 Herec
Trumbo Trumbo 2007 Herec
Trumbo Trumbo 2007 Herec