Roach, Jay (1957)

Jay Roach
  • Role: Režisér
  • Datum narození: 14. června 1957
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie Jay Roach

Film Rok Role
Pobřežní elita Pobřežní elita 2020 Režisér, Výkonný producent
Šokující odhalení Šokující odhalení 2019 Režisér, Producent
Mark Felt: Muž, který zradil Mark Felt: Muž, který zradil 2017 Producent
Nástupce Nástupce 2016 Režisér, Výkonný producent
Grimsby Grimsby 2016 Poděkování
Trumbo Trumbo 2015 Producent, Režisér
Sestry Sestry 2015 Producent
Prezidentské volby Prezidentské volby 2012 Výkonný producent, Režisér
Volte mě! Volte mě! 2012 Producent, Režisér
Diktátor Diktátor 2012 Poděkování
Blbec k večeři Blbec k večeři 2010 Producent, Producent, Režisér, Režisér
Fotři jsou lotři Fotři jsou lotři 2010 Producent
Brüno Brüno 2009 Producent
Život je stres Život je stres 2008 Producent
Nové sčítání hlasů Nové sčítání hlasů 2008 Výkonný producent, Režisér
Monty Python Conquers America Monty Python Conquers America 2008 Herec
Charlie Bartlett Charlie Bartlett 2007 Producent
Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan 2006 Producent
Earth to America Earth to America 2005 Režisér
Don't Crash: The Documentary of the Making of the Movie of the Book of the Radio Series of 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' Don't Crash: The Documentary of the Making of the Movie of the Book of the Radio Series of 'The Hitchhiker's Guide to the Galaxy' 2005 Herec
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 2005 Producent
50 First Dates 50 First Dates 2004 Výkonný producent
Meet the Fockers Meet the Fockers 2004 Režisér, Producent
Austin Powers in Goldmember Austin Powers in Goldmember 2002 Režisér
Fotr je lotr Fotr je lotr 2000 Producent, Režisér
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me Austin Powers: The Spy Who Shagged Me 1999 Režisér
Mystery, Aljaška Mystery, Aljaška 1999 Režisér
Austin Powers: International Man of Mystery Austin Powers: International Man of Mystery 1997 Režisér
Sound of Peace Sound of Peace 1997 Kameraman
Blown Away Blown Away 1994 Asociální producent, Příběh
Lifepod Lifepod 1993 Spisovatel, Spisovatel
Zoo Radio Zoo Radio 1991 Režisér
Odyssey Odyssey 1986 Kameraman
Untitled Ocean's Eleven Prequel Untitled Ocean's Eleven Prequel 1970 Režisér, Producent
The Roses The Roses Režisér, Producent