Wilson, Owen (1968)

Owen Wilson
  • Role: Herec
  • Datum narození: 18. listopadu 1968
Přidej vlastní popis, zatím tu žádný není!

Filmografie

Film Rok Role
Armageddon Armageddon 1998 Herec
Život pod vodou Život pod vodou 2004 Herec
Jeho fotr, to je lotr! Jeho fotr, to je lotr! 2004 Herec
Auta Auta 2006 Herec
Noc v muzeu Noc v muzeu 2006 Herec
Fotr je lotr Fotr je lotr 2000 Herec
My dva a křen My dva a křen 2006 Herec
My dva a křen My dva a křen 2006 Producent
Lepší už to nebude Lepší už to nebude 1997 Asociální producent
Darjeeling s ručením omezeným Darjeeling s ručením omezeným 2007 Herec
Rytíři ze Šanghaje Rytíři ze Šanghaje 2003 Herec
Za nepřátelskou linií Za nepřátelskou linií 2001 Herec
Jsem agent Jsem agent 2002 Herec
Tvrďák Taylor Tvrďák Taylor 2008 Herec
Tenkrát na východě Tenkrát na východě 2000 Herec
Anakonda Anakonda 1997 Herec
Starsky & Hutch Starsky & Hutch 2004 Herec
Zoolander Zoolander 2001 Herec
Taková zvláštní rodinka Taková zvláštní rodinka 2001 Herec
Taková zvláštní rodinka Taková zvláštní rodinka 2001 Výkonný producent
Taková zvláštní rodinka Taková zvláštní rodinka 2001 Spisovatel
Nesvatbovi Nesvatbovi 2005 Herec
Cable Guy Cable Guy 1996 Herec
Cesta kolem světa za 80 dní Cesta kolem světa za 80 dní 2004 Herec
Fantastický pan Lišák Fantastický pan Lišák 2009 Herec
Jak jsem balil učitelku Jak jsem balil učitelku 1998 Scénář
Jak jsem balil učitelku Jak jsem balil učitelku 1998 Výkonný producent
Zámek hrůzy Zámek hrůzy 1999 Herec
Příběh Wendella Bakera Příběh Wendella Bakera 2005 Herec
Snídaně šampionů Snídaně šampionů 1999 Herec
Velká rána Velká rána 2004 Herec
Grázlové Grázlové 1996 Herec
Grázlové Grázlové 1996 Scénář
Burák a Bludička Burák a Bludička 2006 Herec
Marley a já Marley a já 2008 Herec
Příběh Pixaru Příběh Pixaru 2007 Herec
Noc v muzeu 2 Noc v muzeu 2 2009 Herec
The Minus Man The Minus Man 1999 Herec
Půlnoc nikdy nekončí Půlnoc nikdy nekončí 1998 Herec
Girl - Yeah Right! Girl - Yeah Right! 2003 Herec
Marmaduk Marmaduk 2010 Herec
Marmaduk Marmaduk 2010 Herec
Fotři jsou lotři Fotři jsou lotři 2010 Herec
Poznáš, až to přijde? Poznáš, až to přijde? 2010 Herec
Týden bez závazků Týden bez závazků 2011 Herec
Auta 2 Auta 2 2011 Herec
Bottle Rocket Bottle Rocket 1994 Herec
Bottle Rocket Bottle Rocket 1994 Scénář
Půlnoc v Paříži Půlnoc v Paříži 2011 Herec